Keystone logo
Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Introducere

În 1906, în Nanjing, dinastia Qing a înființat Școala Jinan, prima școală condusă de stat pentru chinezi de peste mări. Scopul său a fost de a răspândi educația și a stabili legături cu China de peste mări. Școala Jinan a fost predecesorul Universității din Jinan, care se află acum în Guangzhou.

Cunoscută ca instituția de vârf a învățământului superior pentru chinezi de peste mări, Jinan încurajează răspândirea culturii chineze de excelență în întreaga lume. Acest gând exprimă încrederea fondatorilor școlii în promovarea culturii chineze și misiunea lor de a se conecta cu compatrioții din întreaga lume.

"În 1918, domnul Huang Yanpei, un înțelept al Jinan a realizat brusc" în esență, competițiile comerciale și industriale curente sunt competiții de cunoaștere ", și apoi au promovat înființarea de afaceri disciplina la Universitatea din Jinan. Mai târziu, învățământul de afaceri al Universității din Jinan a trecut flacăra și sa dezvoltat într-o succesiune nesfârșită și a experimentat schimbări sociale, eforturi și îmbunătățiri de aproape un secol.

Introducere

58484_1.png

Încă din 1918, Universitatea Jinan a înființat școala de afaceri. De-a lungul mai multor decenii, precursorii și colegii s-au străduit continuu și au creat o bază solidă pentru dezvoltarea școlii actuale de management.

În prezent, școala beneficiază de fertilizarea încrucișată a unor astfel de ramuri de învățare, cum ar fi economie, drept, științe, inginerie, medicină și management. Acesta acoperă 4 discipline de prim rang, și anume Administrarea afacerilor, Management și Inginerie, Economie Aplicată și Psihologie Aplicată. Se bucură de o diplomă de doctorat pentru 2 discipline de prim rang, 6 subiecți secund și 2 posturi de doctorat. Forța globală a școlii a oferit o bună platformă pentru dezvoltarea unor subiecte precum EMBA, MBA, MPAcc, MPA și master de Inginerie etc. Între timp, legătura strânsă a Școlii cu societatea și piața a adus, de asemenea, forța vieții și vitalitatea dezvoltării disciplinei.

În plus, școala de management acordă o importanță deosebită schimburilor academice cu universități și institute de renume din străinătate. De exemplu, au fost semnate acorduri între Scoala si Universitatea Stanford si Universitatea din Pennsylvania din SUA

În ultimii ani, a existat o tendință de internaționalizare între școlile de management din China. Așa-numita "internalizare" înseamnă că știința managementului trebuie să învețe din roadele civilizațiilor din întreaga lume și să participe la construirea culturii administrației afacerilor și a administrației publice. Baza internaționalizării este domesticirea. Adică sarcina principală a Școlii de Management este aceea de a atrage și de a reflecta asupra celor mai bune practici de gestiune adaptate nevoilor interne, precum și de a cultiva managerii care pot servi la dezvoltarea economică și socială a țării.

Școala de Management din Universitatea Jinan moștenește tradiția "loialității, onestității, perseverenței și respectului" și realizează strategia "școlii pentru școala renumită din China". Cu sprijinul puternic al științelor manageriale, în special al departamentului de administrare a afacerilor, școala se străduiește să se construiască într-o școală de management de prim rang din China și un leagăn de talente remarcabile în managementul chinez prin inovație, adaptare în timp și constant îmbunătățirea sistemului educațional, a formelor și a conținutului. Numai astfel poate construi Școala de Management într-un brand educațional renumit în lumea întreagă în cercul educațional internațional de afaceri.

58481_4.png

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Guangzhou

    601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,, , Guangzhou

    Întrebări