Keystone logo
Jinan University - School of Management Sino-internațional mba (simba)
Jinan University - School of Management

Sino-internațional mba (simba)

Guangzhou, China

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

CNY 78.000 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

58482_2.png

China este atât o țară străveche, cât și o putere în creștere, trebuie să ne confruntăm cu acest fapt: în timp ce introducând și dobândind toate roadele civilizației mondiale cu o minte deschisă, China își exporta cultura în lume cu scopul de a contribui la lume dezvoltare. Acest proces include, desigur, cultura creată de comercianții chinezi la nivel global și este o internaționalizare proactivă și auto-motivată.

Cu o istorie de peste 100 de ani, Universitatea Jinan (JNU) prezintă educația culturală chineză în limitele sale și subliniază educația directorilor de afaceri chinezi. Universitatea Jinan are în prezent două programe de MBA: unul care este un program de MBA cu program part-time instruit în limba chineză, celălalt este programul chino-internațional MBA (SiMBA), care este un program internațional cu normă întreagă pentru solicitanții din întreaga lume.

SiMBA este un program unic de MBA proiectat special pentru studenții străini care sunt interesați de managementul chinez și speră să exploreze o carieră în China. Curriculum-ul unic, diversitatea corpului elevilor și apropierea de angajatorii internaționali sunt trei caracteristici ale programului SiMBA.

58212_SinMBA03.jpg

58214_SinMBA05.jpg

58481_4.png

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare