Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business MBA în Administrație Nonprofit
John Carroll University, Boler College of Business

MBA în Administrație Nonprofit

University Heights, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Apr 2024

USD 1.070 / per credit

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Curriculumul se concentrează pe domenii cheie, cum ar fi guvernanța nonprofit, strângerea de fonduri și dezvoltarea, managementul financiar, evaluarea programului și planificarea strategică. Elevii vor dobândi, de asemenea, o înțelegere profundă a provocărilor și oportunităților unice care există în sectorul nonprofit, inclusiv lucrul cu diverse părți interesate, gestionarea resurselor limitate și navigarea în cadre juridice și de reglementare complexe.

Cursuri

Conducerea consiliului și conducerea executivă** – Explorează varietatea și intersecția dintre rolurile liderului executiv și ale consiliului de administrație prin discuții teoretice și bazate pe cazuri, care includ stabilirea direcției organizaționale, creșterea impactului, îmbunătățirea îndeplinirii misiunii și interacțiunea eficientă atât în interiorul cât și între organizații.

**Oferta de opțiuni variază în fiecare semestru și o listă este publicată înainte de deschiderea înscrierilor. Cursurile de subiecte contemporane pentru fiecare domeniu sunt adesea prezentate pentru a se asigura că studenții au șansa de a aprofunda problemele actuale de afaceri din ecosistem.

Admitere

Burse și finanțare

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare