Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business MBA în contabilitate
John Carroll University, Boler College of Business

MBA în contabilitate

University Heights, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Apr 2024

USD 1.070 / per credit

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Elevii vor învăța despre o varietate de subiecte contabile, inclusiv analiza situațiilor financiare, managementul costurilor, bugetul, prognoza și sistemele de control intern. Cursurile vor acoperi, de asemenea, principiile fiscalității, inclusiv planificarea și conformitatea fiscală, precum și procesul de audit și mediul de reglementare.

După ce au absolvit Boler cu un MBA cu o specializare în contabilitate, studenții vor fi bine echipați pentru a urma o varietate de cariere în lumea contabilității, inclusiv roluri în contabilitate publică, contabilitate corporativă, raportare financiară și contabilitate fiscală. Curriculumul poate pregăti, de asemenea, studenții care sunt interesați de consultanță sau în alte roluri în care este necesară o înțelegere puternică a principiilor contabile.

Cursuri

Teoria și practica prețurilor de transfer** – Examinați complexitatea tranzacțiilor între companii și implicațiile fiscale ale acestor tranzacții. Aceste tranzacții nu sunt supuse acelorași presiuni competitive asupra prețurilor ca și tranzacțiile dintre părți neafiliate.

**Oferta de opțiuni variază în fiecare semestru și o listă este publicată înainte de deschiderea înscrierilor. Cursurile de subiecte contemporane pentru fiecare domeniu sunt adesea prezentate pentru a se asigura că studenții au șansa de a aprofunda problemele actuale de afaceri din ecosistem.

Admitere

Burse și finanțare

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în administrarea afacerilor: contabilitate
    • Livingston, Statele Unite ale Americii
  • MBA în Inteligență Artificială și Blockchain - UCAM, Spania
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Master în Administrarea Afacerilor | Contabilitate (MBAA) (în campus și online)
    • Doral, Statele Unite ale Americii