Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Introducere

Jul academy este un institut italian de muzică axat pe furnizarea de cea mai înaltă educație muzicală studenților pasionați din întreaga lume. Toate cursurile propuse sunt dezvoltate în parteneriat cu London College of Music, care este una dintre cele mai vechi comisii de examen pentru artele creative din Marea Britanie și singura care face parte dintr-o universitate britanică de top, University of West London.

Oferim toate cursurile noastre pe platforma noastră online cu profesori live. Lecțiile sunt axate pe nevoile elevilor, obiectivul nostru este să-i ajutăm să-și atingă obiectivele muzicale și educaționale. Metodele noastre flexibile, dar riguroase de învățare s-au dovedit de succes în întreaga lume și permit studenților de toate nivelurile să aplice și să fie mulțumiți.

CURSURILE NOASTRE

Învățământ superior (Nivel 6):

  • Diploma online în performanță muzicală nivelul 6
  • Diploma online în predarea muzicii Nivelul 6

Certificare de la începători până la nivel mediu (nivel 3)

  • Diploma online în performanță muzicală nivelul 3
  • Diploma de teoria muzicii online
  • Diploma online in productie muzicala

Dacă sunteți interesat de unul dintre cursurile noastre, consultați paginile cursului sau contactați-ne pentru a avea mai multe informații.

CALIFICARI SI ACREDITARI

Examenele London College of Music sunt acordate de University of West London Qualifications, care este recunoscută de Ofqual (Office of the Qualifications and Examinations Regulator) și de organizațiile corespunzătoare din Țara Galilor (Quifications Wales ).

Cadrul de calificări reglementate (RQF) a înlocuit Cadrul de calificări și credite (QCF) ca sistem de recunoaștere a competențelor și calificărilor în Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

Niveluri:

RQF are opt niveluri plus un nivel de intrare. Tabelul de mai jos arată echivalențele largi dintre calificările UWLQ și alte calificări din cadrul RQF și învățământul superior.

CUM SE APLICĂ

Pentru a fi luat în considerare pentru acceptare, trebuie să urmați trei pași simpli:

1. Vizitați site-ul nostru web și completați formularul de cerere.

2. Vă vom contacta pentru a programa o audiție online. Audițiile noastre sunt foarte relaxate și gratuite pentru toți potențialii studenți. După ce ați făcut audiția, vă putem sfătui care dintre cursurile noastre vi se potrivește cel mai bine.

3.Rezervați-vă locul la Jul academy ! Puteți face asta plătind o mică taxă de 80 de euro direct pe site-ul nostru.

Locații

  • Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Întrebări