Keystone logo
Keiser University Flagship Campus

Keiser University Flagship Campus

Keiser University Flagship Campus

Introducere

La campusul rezidențial emblematic al Keizer University, vrem să aveți experiența universitară pe care o meritați. Treceți peste sălile de curs masive și cursurile supraaglomerate. În schimb, alegeți o universitate unde veți ajunge pe primul loc, unde profesorii vă știu numele și unde vă puteți adapta educația la obiectivele carierei.

Colegiul este la fel de important în ceea ce privește obținerea unei educații, pe măsură ce îți găsești drumul. Alegeți dintre peste 20 de programe și descoperiți suportul, resursele și instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși. Suntem aici pentru a vă ghida spre calea potrivită pentru dvs.

În plus, Flagship Residential Campus oferă o viață activă în campus, care include un site de 100 de acri, la doar câteva minute de plajă, terenuri de golf frumoase și un oraș plin de cultură și divertisment!

Explorează viața la Keizer

Acum puteți descoperi „Diferența Keizer” pentru dvs. Credem că veți găsi o schimbare revigorantă față de alte experiențe universitare.

Suntem Universitatea Keizer!

Universitatea Keizer este o universitate non-profit orientată spre carieră, cu peste 40 de ani de istorie și mii de absolvenți în campus și online.

Contactați echipa noastră de admitere pentru a programa un tur și pentru a afla mai multe despre campusul emblematic al Universității Keizer.

Națiunea Seahawk!

Fie că sunteți jucător sau fan, vă puteți bucura de mai mult de 20 de echipe de atletism NAIA, sporturi de club și activități intramurale.

Seahawks au câștigat mai multe campionate naționale și se laudă cu studenți americani-sportivi din țări din întreaga lume.

Caracteristici Campus

Viata de campus

La Keiser University Flagship Campus , credem că o universitate ar trebui să fie mai mult decât un loc în care obțineți o diplomă. Ne gândim la el ca la un loc în care elevii au un sentiment de apartenență. Un loc în care poți experimenta atât creșterea educațională, cât și personală.

Campusul emblematic oferă o viață activă în campus, care include un teren de 100 de acri la doar câteva minute de plajă, terenuri de golf frumoase și un oraș plin de cultură și divertisment!

La Keiser University Flagship Campus , experiența dvs. la facultate se poate extinde cu mult dincolo de sala de clasă:

 • Reședințe în stil apartament, cu securitate nonstop, Wi-Fi și acces la TV prin cablu;
 • Bucurați-vă de peste 20 de echipe de atletism NAIA, sporturi de club și activități intramurale, fie ca jucător, fie ca fan;
 • Greater Palm Beaches oferă o vreme tropicală superbă și acces la activități în aer liber, evenimente culturale și o comunitate socială vibrantă;
 • Grupuri și cluburi studențești.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Florida City

   2600 North Military Trail, West Palm Beach, , Florida City

  Întrebări