Keystone logo
Keiser University Flagship Campus Master în Administrarea Afacerilor
Keiser University Flagship Campus

Master în Administrarea Afacerilor

Florida City, Statele Unite ale Americii

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 56.590 / per year

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cuvântul „afacere” este sinonim cu „oportunitate”. La urma urmei, afacerile se referă la valorificarea oportunităților de a cumpăra, de a vinde, de a negocia, de a planifica, de a livra și, în alt mod, de a profita – atât pentru compania ta, cât și pentru cariera ta. Dar această oportunitate, cel puțin în ceea ce privește cariera ta, poate fi limitată la cea mai înaltă educație pe care o deții. Și pentru acele posturi tradiționale de birou de colț sau posturi C-Suite, adesea este nevoie de mai mult decât o diplomă de licență pentru a-ți pune amprenta. Educația de afaceri potrivită de la școala de afaceri potrivită poate deschide tot felul de uși de oportunități pentru viitorul tău.

Asta este ceea ce poate face pentru tine un program de master în administrarea afacerilor (MBA) de la Universitatea Keiser. Având accent pe abilitățile de conducere combinate cu elementele fundamentale ale afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, operațiunile, marketingul și multe altele, acest master în administrarea afacerilor vă poate pune în locul șoferului pentru succesul în carieră.

Prezentare generală MBA

Gradul de MBA al lui Keiser este un program absolvent intensiv care acoperă teoriile esențiale de management și practicile de afaceri implicate în lumea afacerilor moderne. Promovând învățarea independentă, această diplomă de absolvire oferă studenților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a contribui intelectual la profesia de afaceri. Cursurile de bază includ informații despre contabilitate, finanțe, management, marketing, operațiuni, economie, afaceri internaționale, metode de cercetare și strategie. La finalizare, absolvenții vor avea abilitățile de a analiza critic și de a rezolva problemele de afaceri prin analiza puternică a datelor și integrarea unei game largi de perspicace în afaceri. Studenții au, de asemenea, opțiunea de a urma specializările de afaceri prin extinderea programului de bază MBA cu cursuri într-una dintre cele cinci domenii avansate de studiu: Contabilitate, Administrarea serviciilor de sănătate, Afaceri internaționale, Management sau Marketing.

Misiunea programului

Programul de master în administrarea afacerilor al Universității Keizer este conceput pentru a oferi studenților care se concentrează pe carieră cunoștințele, teoria și practica din lumea afacerilor moderne pentru a îmbunătăți procesul de luare a deciziilor și carierele. Acest lucru se realizează prin dezvoltarea competențelor și abilităților administrative ale elevului, necesare pentru a conduce în mod eficient organizațiile în secolul 21. Programul de MBA oferă studenților cunoștințe avansate despre domeniile funcționale ale afacerilor, abilități profesionale de comunicare, abilități de analiză a datelor și cercetare și capacitatea de a aplica aceste concepte în mediul de afaceri.

Student First Philosophy

Având o mentalitate „Student First”, Universitatea Keizer se angajează să ofere studenților de afaceri educația de care au nevoie pentru a excela în cariera și viața lor, indiferent dacă este în acest program de MBA sau într-unul dintre zecile de alte programe de masterat și absolvent. Angajamentul nostru de a pune studenții pe primul loc ne determină să oferim mai multe opțiuni de învățare, inclusiv formate de livrare în campus și online.

Prin programul nostru de MBA în campus sau online, combinat cu experiențele de lucru pe care le aduc la masă, ajutăm studenții orientați spre carieră să dobândească cunoștințele, abilitățile și acreditările de care au nevoie pentru a conduce mai eficient organizațiile în secolul 21.

Începe cu sfârșitul în minte

Du-ți cariera la nivelul următor cu un program de MBA din Florida de la una dintre cele mai respectate școli de afaceri din stat. Acest master în administrarea afacerilor oferă o privire aprofundată asupra domeniilor organizaționale funcționale, abilităților profesionale de comunicare, o mai bună înțelegere a mediului de afaceri și competențe în contabilitate, marketing, finanțe, leadership, afaceri internaționale, economie și multe altele.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor - Online
  • Lynchburg, Statele Unite ale Americii
 • MBA în Afaceri Digitale și Inovare
  • Barcelona, Spania
 • MBA@Syracuse Online
  • Syracuse, Statele Unite ale Americii
  • Online USA