Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Introducere

Școala Kelley oferă o educație de afaceri de top, axată pe orientarea către propriul succes real. La Kelley School of Business, ne ocupăm de crearea impulsului carierei. Studenții noștri au talentul de a reuși, smerenia de a crește și tenacitatea de a persevera. Acest spirit - combinat cu o educație pe care numai școala de elită Kelley o poate oferi - are ca rezultat absolvenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face față noilor provocări, pentru a face posibilă schimbarea pozitivă și pentru a contribui la organizațiile lor din prima zi. Ne avem rădăcinile în primul curs de afaceri oferit la Indiana College din Bloomington în 1830. Indiana College a devenit Universitatea Indiana, iar Școala de Comerț și Finanțe, înființată în 1920, a devenit Școala de Afaceri Kelley. Am oferit cursuri de afaceri în campusul nostru din Indianapolis din 1916, am implementat educația executivă în 1952 și am avansat educația de afaceri la scară globală. Cronologia noastră prezintă peste 100 de ani de excelență în afaceri. Recrutorii ne spun că își caută studenții și absolvenții pentru atitudinea lor pozitivă, harnică și încrederea lor care vine din lumea reală, educația aplicabilă pe care facultatea noastră o oferă la fiecare nivel de grad. Membrii facultății noastre cer și obțin cel mai bun dintre studenții noștri. Elevii Kelley învață cum să conducă rezultatele. Această calitate se reflectă în ratele noastre excepționale de ofertă de muncă ale studenților, reputația serviciilor noastre de carieră și poziția noastră globală ca școală de afaceri de top.

about kelley
banner

Treceți din moment în impuls

Există momente semnificative în viață. Se întâmplă oriunde, oricând. Un fulger de inspirație pentru o afacere nouă, o introducere pentru un mentor, care aterizează marea slujbă - sunt momente esențiale care te definesc. Și fără pregătirea și sprijinul adecvat, asta este tot ce sunt: momente singure care se termină când se termină. Cu Kelley, aceste momente explodează în reacții în lanț de oportunități. Nu ești doar pregătit pentru ei; poți să le navighezi pentru a te ghida către propriul succes real.

banner

Misiune

Misiunea Școlii de afaceri Kelley este de a transforma viața studenților, organizațiilor și societății prin educație și cercetare de management. Scopul nostru este de a produce: a) studenți care sunt cetățeni ai lumii care au un impact pozitiv asupra organizațiilor lor și asupra comunităților în care trăiesc, și b) cercetări care avansează atât teoria, cât și practica. Subliniem o abordare colaborativă care încurajează crearea de parteneriate cu valoare adăugată între facultăți, studenți, absolvenți, alte universități și unități academice din IU și cu organizații din sectorul privat și non-profit. La Școala Kelley, ne-am angajat să menținem un sistem de valori bazat pe:

 • Conduită etică și integritate
 • Excelență, profesionalism și mândrie în tot ceea ce facem
 • Inițiativă personală și responsabilitate individuală
 • Angajarea deplină a tuturor facultăților și personalului nostru în îndeplinirea misiunii școlii
 • Inovație continuă în programele și bursa noastră
 • Un spirit de colaborare, civilitate, respect și conduită colegială în toate contextele
 • Comunicare deschisă și directă
 • Diversitate și incluziune și
 • Recunoaștere echitabilă și echitabilă pentru performanță

Aflați mai multe despre: Kelley / Manchester Global MBA

Locații

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Întrebări