Keystone logo
Kadir Has University

Kadir Has University

Kadir Has University

Introducere

Kadir Has University (KHU) a fost înființată în, în Istanbul. Universitatea, cu cele cinci facultăți de Inginerie și Științe Naturale, Științe Economice și Administrative, Comunicare, Drept și Arte Plastice, precum și mai multe școli profesionale, își propune să devină lider în domeniul educațional și cultural din Turcia, precum și instituind ca centru internațional de cercetare și dezvoltare științifică.

Filozofia noastră

Fondatorul Universității Kadir Has , dl. Kadir Has , și-a dedicat viața educației. Înființarea instituției noastre a luat naștere din filosofia sa personală: "Mă voi strădui să fac și să fiu cel mai bun pentru țara mea". În conformitate cu acest motto, scopul nostru este de a facilita educația, dezvoltarea și prosperitatea tineretului de astăzi prin intermediul cercetării inovatoare și al predării academice care inspiră gândirea și practica democratică. Credem că educația ne poate fortifica pe studenții noștri, așa cum au făcut și generațiile anterioare, pentru a face față testelor din timpul lor. Scopul nostru este crearea unui mediu de educație, cercetare și discuții la nivelul celor mai bune universități din lume. Astfel, oferim educație bazată pe discipline tradiționale și pe modele interdisciplinare; promovăm abilitățile necesare pentru continuarea dezvoltării sociale și culturale; și, ajutând studenții să se pregătească pentru viitor, încurajăm căutarea lor pentru adevăruri superioare. Principiul central al filosofiei Universității Kadir Has este să producă studenți care sunt încrezători în sine, care se întreabă, care iau în considerare toate perspectivele și le evaluează fără prejudecăți și care sunt deschisi la vânturile schimbării. Vrem ca studenții să vadă că, în calitate de învățați de succes și de indivizi împliniți, ei sunt conducătorii societății noastre.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali, 34083, Istanbul

Întrebări