Keystone logo
Khazar University Master of Business Administration (MBA)
Khazar University

Master of Business Administration (MBA)

Baku, Azerbaidjan

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 5.000 / per year **

În campus

* Termenul limită pentru early bird este 15 mai 2023

** taxa de cerere de admitere anticipată 25,00 USD / taxa de cerere de admitere la apelul final 40,00 USD

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest program, care este conceput și implementat de Khazar University , este o inițiativă cu mai multe fațete din punct de vedere academic. Cei doi ani, precum și implicarea cu normă întreagă în studiul pentru acest MBA, vă vor aduce direct în afaceri în toate sensurile pozitive ale acestei lumi. Faptul că urmează să studiezi în Azerbaidjan, având în vedere vastele rezerve de energie ale țării, importanța continentală, economia în creștere și infrastructura sofisticată, va adăuga o mulțime de valoare procesului educațional. În plus, zona economică liberă Alat recent anunțată din Azerbaidjan va fi un exemplu de lucru al redezvoltării economiei – mediul favorabil pentru afaceri al țării asigură accesul la piețe internaționale mari și crearea de valori pentru noi afaceri, precum și pentru investitori adevărați. În afară de acest MBA clasic (General), avem câteva alte specializări legate de program, și anume Contabilitate, Management, Marketing, Mediere, Management de proiect și Management de turism și hotel. În acest din urmă, studenții noștri beneficiază semnificativ de faptul unic pentru țară că Khazar University deține un complex hotelier pe malul Mării Caspice, unde viitorii manageri din subdomeniul ospitalității își câștigă experiența de primă mână. . În plus, studenții au posibilitatea de a obține o dublă diplomă în Management cu Institutul Politehnic din Bragança (Portugalia). Urcă-te la bord și navighează cu Khazar University pentru a înțelege cum vei putea face o diferență pozitivă!

Șase motive pentru a studia la Khazar

K unoașterea

Universitatea nu este doar despre educație, ci și despre cunoștințele și experiența care le sunt oferite absolvenților pentru a-i urma pe întreaga lor carieră profesională, pe parcursul vieții. Cu aceste cunoștințe și experiență, absolvenții fac pași considerabili pe drumul spre succes. Khazar University oferă studenților expertiză și inteligență pentru a crea o mentalitate de succes, care este o piatră de temelie pentru un viitor luminos.

Educație igher H

Universitatea oferă o oportunitate de a obține o educație de înaltă calitate prin intermediul tehnologiei moderne și al abordării personale. Diversitatea departamentelor educaționale permite studenților să aleagă domeniul de studiu dorit. Comunicând cu savanți de top, studenții noștri sunt bine pregătiți pentru a obține rezultate academice impresionante.

Un zerbaijan

O țară frumoasă din Eurasia, cu o combinație de culturi tradiționale și accente internaționale. Cunoscută la nivel global ca Țara Focului, cu o natură magnifică și o serie de zone climatice diverse, posedă o mulțime de situri unice de moștenire culturală, dintre care trei au fost listate pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Pe lângă strălucirea sa, mâncărurile tradiționale și cultura ceaiului merită menționate și elemente ale acestui loc uimitor al diferitelor civilizații.

Z eal

Efortul aduce victoria. Centrele de cercetare și laboratoarele sunt de mare importanță în punerea în practică a unei teorii în mediul academic. Elevii pot efectua cercetări inovatoare și își pot scrie numele în istoria științei. Atunci, trebuie făcută o diferență pozitivă!

O accesibilitate

Accesibilitatea este unul dintre punctele cheie care face acest loc unic pe lângă frumusețe. De asemenea, eficiența costurilor nu limitează calitatea distinctivă a educației universitare. Studenții se pot bucura de viața studențească în timp ce studiază la una dintre cele mai reputate universități din regiune.

R ecognition

Programele academice ale Khazar University sunt recunoscute de Ministerul Educației din Republica Azerbaidjan, fiind compatibile cu echivalentele lor la nivel global. Universitatea are multe acorduri și inițiative de parteneriat, precum și legături de schimb de mobilitate cu instituții de învățământ din întreaga lume. Urcă-te la bord și haideți împreună! Noi suntem mereu în frunte!

Rezultatul programului

Curriculum

Clasamente

Oportunități de carieră

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare