Keystone logo
King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Introducere

Infiintata in 1975, Colegiul de Management Industrial (CIM) ofera programe universitare de licenta in contabilitate, finante, management, sisteme informatice de management si marketing. În plus, colegiul oferă trei diplome de absolvent: Executive Master of Business Administration (EMBA), Master of Business Administration (MBA) și Master of Accounting. Toate programele postuniversitare sunt revizuite periodic și marcate pe principalele programe de afaceri din Statele Unite și revizuite pentru a rămâne actualizate și actuale în funcție de evoluția tendințelor afacerii. Programele postuniversitare de la CIM sunt coordonate de decanul adjunct al colegiului. O facultate remarcabilă angajată în eforturile sale de îmbunătățire continuă, prin adoptarea de noi tehnologii, accentul pe perspective globale și atenția asupra problemelor etice, plasează programele de afaceri CIM la egalitate cu cele mai importante programe de afaceri din întreaga lume. Toate aspectele programului sunt concepute pentru a se conforma standardelor AACSB

Viziunea și misiunea CIM servesc ca o axă centrală pentru colegiu și oferă direcții în căutarea excelenței în predare, cercetare și servicii.

Viziunea

Să fie printre primele cinci școli de afaceri din Asia

Misiunea

Absolvim studenții cu cunoștințe, abilități și potențial de conducere relevante, care le fac cele mai căutate de angajatorii din regiune. Producem cercetări de înaltă calitate, care sunt foarte apreciate de oamenii de afaceri. Angajăm comunitatea în servicii valoroase și îmbogățite.

Obiectivele strategice

 1. Construiți un corp de facultate remarcabil, cu o reprezentare corespunzătoare a saudiștilor
 2. Oferiți experiență de învățare inovatoare și integrativă pentru a produce absolvenți competitivi la nivel global
 3. Îmbunătățiți în mod semnificativ rezultatele și calitatea cercetării
 4. Oferiți comunității servicii de valoare adăugată
 5. Aliniați structura și asigurați sisteme de management responsabile
 6. Îmbunătățiți competitivitatea prin construirea imaginii și a mărcii

CIM va continua să conducă calea pentru educația afacerilor în Regatul Unit, va asigura că curriculumul rămâne relevant și actual pentru nevoile părților interesate, încorporează etică bazată pe principiile islamului, creează legături cu comunitatea de afaceri și promovează dezvoltarea intelectuală a facultate.

Locații

 • Dhahran

  University Blvd, 31261, Dhahran

  Programe

  Întrebări