Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Introducere

Facultatea de Afaceri și Științe Sociale combină Kingston Business School și Scoala de Drept, Științe Sociale și Comportamentale. Împreună cultivă gândirea critică și o abordare de rezolvare a problemelor a învățării, cu o perspectivă internațională.

În timp ce studiezi aici, poți explora cele mai mari întrebări ale societății dintr-o varietate de perspective. Puteți obține informații de la profesioniști din industrie, din sectorul public și din serviciile comunitare, precum și de la cadrele academice active în cercetare cu domenii de specialitate. În mod esențial, acest lucru vă permite să vă implicați într-o imagine de ansamblu și să absolviți cu abilitățile transferabile necesare pentru a prospera în cariere provocatoare.

Kingston Business School a primit prestigioasa acreditare internațională de către AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) ca recunoaștere a excelenței educației noastre în domeniul afacerilor. Această acreditare a fost obținută de doar 5% dintre școlile de afaceri din lume. Multe cursuri sunt, de asemenea, acreditate și recunoscute de organisme profesionale, inclusiv Asociația MBA-urilor și Chartered Institute of Marketing.

Facultatea de Drept, Științe Sociale și Comportamentale oferă o gamă largă de cursuri de psihologie care sunt acreditate de British Psychological Society (BPS). De asemenea, puteți alege să studiați una dintre cele câteva grade din Marea Britanie care oferă o calificare de specialist în psihologie legală. Cursurile noastre de politică și drepturile omului sunt predate de practicieni internaționali, inclusiv fostul director de campanie al Amnesty International UK și actualul director al Institutului Britanic pentru Drepturile Omului.

Inovăm continuu modul în care studenții de afaceri și științe sociale gândesc și rezolvă problemele, pentru a răspunde cerințelor lumii noastre în schimbare rapidă. Studiați aici și fiți parte din modelarea acestei lumi.

Kingston Business School

Credem că succesul profesional este modelat de perfecționarea și dezvoltarea capacităților și abilităților personale, precum și a cadrului academic de cunoștințe pentru a stimula dezvoltarea și obținerea succesului. Prin cursuri bogate din punct de vedere vocațional, implicate de angajatori și bazate pe cercetare, lucrăm alături de studenții noștri pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele personale și ambițiile de carieră; și devin recunoscuți pentru abordările și atitudinea lor distincte față de afaceri.

Acreditări

Kingston Business School a primit prestigioasa acreditare internațională de către AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Această acreditare a fost obținută de doar cinci la sută din școlile de afaceri din lume și recunoaște calitatea înaltă și standardul educației noastre de afaceri.

Multe cursuri sunt, de asemenea, acreditate și recunoscute de organisme profesionale, inclusiv Asociația MBA-urilor (AMBA), Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) și Instituția Regală a Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

De ce să alegeți Kingston Business School?

Studenții noștri sunt lideri căutați, orientați spre viitor, care provoacă, schimbă, creează și colaborează în mod activ pentru a contribui la societate și pentru a avea un impact asupra economiei ca factori de influență în afaceri și creatori de locuri de muncă.

Provocare

Încurajăm studenții noștri să provoace percepțiile și perspectivele. Ne propunem ca studenții noștri să analizeze, să pună întrebări, să interpreteze și să inoveze în mod activ.

Schimbare

La Kingston Business School se uită în permanență în viitor pentru a interpreta viitorul și a sprijini oamenii să facă față provocărilor emergente. Motivăm studenții să rezolve probleme și influențători, care pot obține tot ce este mai bun din ei și din ceilalți.

Crea

Pe măsură ce impactul digitalizării și al IT-ului are impact asupra mediului de afaceri și asupra schimbării continuă să ne afecteze viitorul, pregătim studenții să cultive și să devină întreprinzător pentru a identifica și a îmbrățișa potențialele oportunități.

Colabora

Echipăm studenții să își dezvolte capacitatea creativă și o atitudine de colaborare pentru a lucra cu succes în echipe și medii multidisciplinare.

Gata pentru afaceri: cursurile noastre

Ne proiectăm cursurile împreună cu organizații de vârf în tehnologie, producție, servicii și financiare pentru a ne asigura că se aliniază la problemele, provocările și nevoile afacerii de astăzi. Obțineți înțelegerea, înțelegerea, abilitățile și instrumentele pentru oportunități din lumea reală la absolvire.

Viziune: inovatoare, antreprenorială și care schimbă viața

Să fie recunoscut la nivel global pentru o abordare inovatoare și antreprenorială a educației și cercetării care creează și realizează oportunități de schimbare a vieții.

Misiune: Condusă de predare bazată pe cercetare

Pentru a crea cel mai bun mediu posibil pentru personal și studenți, care este divers și incluziv, condus de învățare, antreprenorial și informat pe cercetare.

Valori: Excelență în experiența personalului și a studenților

Excelență: prețuim excelența în experiența personalului și studenților, învățare și cercetare.

Inovație și creativitate: prețuim inovația, creativitatea și gândirea antreprenorială în generarea și implementarea ideilor.

Respect: prețuim diversitatea, colegialitatea și responsabilitatea.

Ce ne deosebește?

Kingston Business School are patru caracteristici distinctive care se combină pentru a o diferenția de alte universități:

Capacitatea de angajare

Studenții de la Kingston Business School sunt la mare căutare la locul de muncă. Relevanța cursurilor noastre, legăturile noastre strânse cu industria, excelența serviciilor noastre de carieră și angajare, evenimente de relație cu lideri de afaceri și stagii de muncă înseamnă că studenții noștri sunt bine poziționați pentru angajare.

Antreprenoriat

Gândirea antreprenorială este în ADN-ul nostru. Indiferent dacă doriți să faceți parte dintr-un start-up sau să promovați inovația în cadrul unei organizații, la Kingston Business School vă alăturați unei școli de afaceri de top pentru antreprenoriat.

Suntem evaluați ca fiind cea mai de succes instituție de învățământ superior din Marea Britanie pentru companiile nou-înființate de absolvenți (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2020/21). QS TopMBA.com ne evaluează numărul unu în lume pentru start-up-urile absolvenți de MBA.

De la incubatorul nostru de afaceri Kingston până la munca noastră cu schema Small Business Charter Award, la Kingston Business School suntem pionieri în cultivarea și dezvoltarea gândirii inovatoare. De asemenea, găzduim Centrul de Cercetare pentru Afaceri Mici, recunoscut la nivel internațional.

Clasamente internaționale, acreditare și calitatea de membru

Kingston Business School este una dintre doar 5% dintre școlile de afaceri din lume care dețin acreditare de la AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

Deținem acreditare de la un număr dintre cele mai mari și mai influente asociații de acreditare a școlilor de afaceri.

Facilităţi

Școala noastră de afaceri, în valoare de 26 de milioane de lire sterline, a fost concepută și construită având în vedere sustenabilitatea pentru a reflecta angajamentul nostru de a inspira, educa și dezvolta studenții care își vor folosi experiențele de comportament durabil în viitoarele lor activități și cariere.

Avem facilități de învățare de ultimă generație unde puteți pune teoria în practică. Sala noastră de tranzacționare Bloomberg de ultimă generație este o sală de tranzacționare simulată pentru finanțatorii aspiranți. Noul nostru Kingston Business Incubator este o cameră special construită pentru studenții care lucrează la idei de afaceri.

Studiul dvs. este susținut de instrumente de învățare online, cum ar fi intranetul studenților și Canvas. Iar campusul nostru este situat la 30 de minute de inima centrului Londrei, oferindu-vă acces la cel mai important centru financiar și de afaceri din lume, în același timp în cel mai sigur și mai fericit loc de viață al capitalei.

Cincizecime Internațională

Toți studenții de la Kingston MBA se reunesc pentru a doua zi internațională anuală. Având loc în campus, în timpul celor două săptămâni internaționale vei studia și socializa cu studenții MBA și Executive MBA din ambele locații din Kingston și Moscova. Bazându-vă pe cunoștințele pe care le-ați dobândit până acum la cursul dvs., vă veți cufunda în alegerea dvs. de module opționale de specialitate și veți auzi de la vorbitori invitați inspirați. Participanții anteriori au avut, de asemenea, ocazia de a lua parte la vizite interesante ale companiei.

Facilitățile noastre

Studenții noștri beneficiază de unele dintre cele mai bune facilități din țară, inclusiv:

  • Sala de tranzacționare Bloomberg, oferindu-vă un gust de lucru pe o adevărată platformă de tranzacționare (Kingston este una dintre puținele universități care oferă acest lucru);
  • Suite și spații de lucru dedicate, facilități IT și zone sociale pentru studenții noștri postuniversitari;
  • Centrul de cercetare în afaceri, inclusiv Centrul nostru de cercetare pentru afaceri mici;
  • Kingston Business Incubator, un spațiu de incubator de afaceri, cu facilități pentru a vă ajuta să vă începeți propriile afaceri;
  • Centrul de resurse de învățare, deschis 24 de ore din 24 în timpul trimestrului, cu acces la biblioteci, spații de studiu și facilități informatice; și texte majore, periodice și pachete de învățare pe computer, accesibile de la peste 200 de stații de lucru conectate în rețea.

Campusul Kingston Hill este situat în Kingston Upon Thames, votată drept cea mai sigură suburbie a Londrei și cel mai fericit loc de locuit. Centrul Londrei se află la 30 de minute de Kingston Upon Thames, oferind studenților acces la vitalitatea, dinamismul și diversitatea culturală a uneia dintre cele mai importante capitale de afaceri din lume.

Locații

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Întrebări