Keystone logo
Kingston University Master în Administrarea Afacerilor (MBA)
Kingston University

Master în Administrarea Afacerilor (MBA)

Kingston upon Thames, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24.000 / per year *

În campus

* acasă cu normă întreagă: 24.000 GBP | internațional cu normă întreagă: 24.000 GBP

Introducere

De ce sa alegi acest curs?

Inovația în afaceri și transformarea conducerii sunt forțele motrice din spatele Masterului nostru în Administrarea Afacerilor (MBA) Kingston.

Construiți un MBA personalizat, indiferent dacă lucrați pentru o organizație mare sau vă planificați primul start-up. Predarea de înaltă calitate, informată, vă va oferi abilități practice, vă va ajuta să luați decizii de afaceri eficiente, să gândiți creativ și să găsiți soluții la provocările din viața reală.

Sustenabilitatea, afacerile etice și responsabilitatea socială corporativă sunt încorporate în toate modulele. Kingston Business School pune un accent puternic pe inovare și antreprenoriat, inclusiv un program de incubație și spațiu de lucru în comun.

Motive pentru a alege Kingston University

  • Acest curs este acreditat de AMBA, standardul global pentru toate programele.
  • Un MBA la Kingston vă va dezvolta capacitatea personală și abilitățile de conducere și vă va ajuta să vă construiți un plan de carieră pentru a vă îndeplini ambițiile.
  • Kingston Business School este una dintre doar cinci la sută dintre școlile de afaceri din lume care sunt acreditate de AACSB International.
  • Dacă sunteți un student autofinanțat, puteți fi eligibil pentru o bursă de școlarizare de 3.000 GBP.
  • Parcarea gratuită în campusul Kingston Hill este disponibilă pentru studenții acestui curs. Campusul poate fi ușor accesibil și cu mijloacele de transport în comun. Cazarea în săli este la doar o plimbare de sălile de clasă.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Acreditări

Despre Școală

Întrebări