Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Introducere

Educație continuă în secolul XXI

În secolul 21, care se caracterizează printr-o dezvoltare din ce în ce mai rapidă, educația și formarea continuă sunt un atu valoros și mai important ca niciodată. Problemele tehnologice și economice complexe și o mare responsabilitate față de mediu prezintă companiilor și managerilor acestora decizii care se iau pe baza experienței, cunoștințelor și competenței. Învățarea pe tot parcursul vieții și calificarea profesională ulterioară sunt, prin urmare, esențiale. Este sarcina furnizorilor de formare să asigure infrastructura pentru aceste oportunități de formare ulterioară.

KMU Akademie & Management AG, care a fost fondată în 2006, a fost conștientă de această responsabilitate încă de la început. Totuși, ea a recunoscut, de asemenea, că oamenii care lucrează care doresc să studieze cu fracțiune de normă se confruntă cu o provocare majoră: concilierea muncii, familiei și studiilor. Având în vedere această cerință, responsabilii de la KMU Akademie au dezvoltat un concept de învățământ la distanță care a fost independent de timp și loc. Din 2011, KMU Akademie , în cooperare cu Universitatea Middlesex, oferă cursuri online part-time care îndeplinesc tocmai aceste cerințe.

Pe lângă acreditarea de sistem a Universității Middlesex, programele de studii de la Universitatea Middlesex au fost acreditate cu succes de către agenția de acreditare AQAS, în cooperare cu KMU Akademie & Management AG, în conformitate cu standardele internaționale, Standardele și Ghidurile Europene (ESG).

Prima alegere pentru studii pe lângă locul de muncă

Cursurile pot fi finalizate cu jumătate de normă. Acest lucru este deosebit de benefic pentru directorii care doresc să-și extindă cunoștințele fără a renunța la locul de muncă. Cursul online de la Middlesex University / KMU Akademie se adaptează flexibil nevoilor studenților. Înveți când și unde vrei și îți finalizezi studiile în ritmul tău.

Beneficiile dvs. dintr-o privire

Cu noi sunteți în cele mai bune mâini

  • Învățare flexibilă
  • Limba de predare germana
  • Grad recunoscut
  • Îngrijire personală

Studiu online la Universitatea Middlesex / KMU Akademie

Studiați independent de timp și loc

Studenții care își finalizează studiile online la KMU Akademie sunt înscriși ca studenți la Universitatea Middlesex din Londra și primesc și diploma de la ei. KMU Akademie este responsabilă de gestionarea organizatorică a cursului. Toate documentele, materialele de învățare și temele sunt disponibile elevilor în limba germană în orice moment pe platforma online KMUnity. În plus, KMU Akademie este punctul de contact pentru studenți în toate întrebările legate de studiu. Lectorii, consilierii și angajații pot privi înapoi la mulți ani de experiență și pot asigura cel mai bun sprijin posibil pentru studenți.

Locații

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Întrebări