Keystone logo
Kogod School of Business, American University Full-Time MBA
Kogod School of Business, American University

Full-Time MBA

Washington, Statele Unite ale Americii

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline *

Aug 2024

USD 2.000 / per credit

În campus

* 15 noiembrie 2022 runda 1 | 15 ianuarie 2023 runda 2 | 15 martie 2023 runda 3 | 15 mai 2023 runda 4 | 1 iulie 2023 runda finală

Introducere

Programul de MBA cu normă întreagă este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilități de conducere care să conducă la schimbări semnificative și pozitive. Dobândiți un set larg de abilități în management, comunicare, antreprenoriat și alte domenii foarte comercializabile. Extindeți-vă rețeaua și construiți-vă capacitățile de lucru în echipă. Învață să conduci în cadrul unei organizații sau găsește-ți propria afacere.

49 de credite

A STEM-Designated Program

Programele STEM MBA sunt concepute pentru a dezvolta în armonie abilitățile de management și expertiza tehnică ale studenților, producând o nouă clasă de directori bilingvi în afaceri și tehnologie.

21 de luni

Ca student cu normă întreagă

De obicei, finalizate în 21 de luni, majoritatea cursurilor de bază urmate în primul an. Cursurile sunt oferite pe tot parcursul zilei și serii.

19:1

Raport student: facultate

Dimensiunile noastre mici ale claselor de MBA și raportul studenți-facultăți vă asigură că formați o rețea personală și profesională pe tot parcursul vieții cu colegii și profesorii.

Why an MBA at Kogod?

STEM-Designated Program

Programul de MBA desemnat de STEM de la Kogod este conceput pentru a dezvolta abilitățile de management, tehnice și de conducere de afaceri de care aveți nevoie pentru a prospera în economia SUA. Desemnarea permite, de asemenea, studenților internaționali să solicite o prelungire de 24 de luni a pregătirii lor practice opționale, oferindu-le posibilitatea de a lucra în SUA timp de până la trei ani.

Perspectivă globală într-un oraș cosmopolit

Locația noastră din Washington, DC, oferă rețele, stagii și oportunități de angajare în toate domeniile de afaceri. Comunitatea sa internațională vibrantă vă expune pe piața internațională din prima zi. În plus, ca parte a proiectului internațional de consultanță, vei dobândi experiență de lucru cu clienții din străinătate.

Format de cohortă

În timpul studiilor, veți face parte dintr-o cohortă - un grup de învățare colaborativă. Te vei alătura unei comunități diverse, unite, care va deveni rețeaua ta, sistemul de suport și o parte integrantă a educației tale. În 2020, clasa noastră a fost compusă din 44 la sută femei și 47 la sută elevi minoritari din SUA subreprezentați.

Communication Skills

Directorii de top în afaceri au nevoie de abilități atât dure, cât și soft pentru a conduce schimbarea în organizații. Programul nostru are o ofertă solidă de cursuri de comunicare în afaceri încorporată pe tot parcursul curriculumului pentru a vă ajuta să deveniți cel mai eficient lider care puteți fi. Aceștia se concentrează pe comunicare orală, abilități de ascultare, adaptabilitate, comunicare scrisă și abilități de prezentare.

Professional Certificates

Obțineți un avantaj pe această piață a muncii competitivă, completând unul dintre certificatele noastre de absolvent profesional. Îmbunătățiți-vă diploma cu un certificat în contabilitate criminalistică, finanțe islamice, analiză sau imobiliare.

Program Highlights

Global Experience

Lucrați la un proiect internațional de consultanță cu alți studenți MBA. Echipele anterioare au călătorit în țări precum China, Columbia și India pentru a lucra la proiecte pentru Bloomberg, Cisco, Etihad Airways și organizații locale dintr-o gamă largă de industrii.

STEM-Designated Program

Programele desemnate de STEM dotează studenții cu expertiză tehnologică și abilități de conducere vitale pentru economia SUA. Desemnarea permite, de asemenea, studenților internaționali să solicite o prelungire de 24 de luni a pregătirii lor practice opționale, oferindu-le posibilitatea de a lucra în SUA timp de până la trei ani.

Stagii de practică în Capitala Națiunii

DC înseamnă acces la oportunități excepționale de stagiu de vară în sectoarele privat, public și nonprofit. Stagiile anterioare includ Comitetul Național Democrat, FINRA, Centrul Indo-American, Mpower Financing, OP Works, Phone 2 Action, Sirius XM și multe altele.

Pranzuri de conducere de afaceri

Oferim discuții private săptămânale cu lideri din industrie și directori de afaceri locali. Vorbitorii din trecut includ directori seniori de la Booz Allen Hamilton, IBM, Marriott International, Merck, PayPal și United Way Worldwide.

Case Competitions

Participați la competiții de caz locale, regionale și naționale sub îndrumarea facultății Kogod. Prezentați-vă abilitățile analitice, financiare și strategice și extindeți-vă rețeaua profesională.

Dedicated Faculty

Facultatea noastră este experți renumiți în domeniul lor și jucători cheie din sectoarele profit și nonprofit, guvern și organizații globale. În calitate de mentori, ei sunt investiți în succesul tău profesional și academic.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări