Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Introducere

Poziționați unic pentru a prospera în legătura dintre afaceri, guvern și societate, la Kogod, credem că afacerile sunt o forță pentru o schimbare semnificativă. Universitatea Americană este recunoscută pentru angajamentul său puternic față de serviciul public, educația interdisciplinară, angajamentul internațional și cercetare. Campusul universitar este situat într-o zonă rezidențială din partea de nord-vest a Districtului Columbia, la mai puțin de o milă de stația de metrou Tenleytown și aproape de multe ambasade, agenții guvernamentale, agenții internaționale, ONG-uri, organizații nonprofit și companii. Școala de Afaceri Kogod (Kogod) a fost înființată în 1955.

De-a lungul anilor, Kogod a profitat de reputația puternică a Universității Americane pentru a oferi multe oportunități studenților interesați de legătura dintre afacerile private și serviciile publice, oferind acces la o varietate de organizații din vecinătate. În 1979, școala a fost numită după absolventul Robert P. Kogod, un dezvoltator imobiliar de succes, ca recunoaștere pentru sprijinul său generos. David Marchick a ocupat funcția de decan al Kogod din august 2022.

Avem accesul și oportunitățile pe care nu le poți obține în altă parte. Locația lui Kogod în Washington, DC și conexiunile în întreaga lume înseamnă că veți avea acces la oportunități personale și profesionale pe care nu le veți găsi în altă parte. Și cu clasele noastre mici, veți putea crea relații semnificative cu profesori și colegi, care vor dura toată viața. Clasat pe locul 16 de US News & World Report pentru cele mai bune programe de absolvent online în 2021 și situat în inima orașului Washington, DC, vă dăm puterea să vă realizați ambițiile prin programe riguroase, dar flexibile, predate online.

Locații

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Întrebări