Keystone logo
Korea University Business School S3 Asia MBA
Korea University Business School

S3 Asia MBA

Request duration

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Colocviul tri-universitară între Universitatea Fudan (Shanghai), Universitatea din Coreea (Seul) şi Universitatea Naţională din Singapore (Singapore), a fost iniţiat atunci când, din cauza o coincidenţă remarcabilă, cele trei instituţii a avut loc festivităţile centenarului lor în 2005. După schimbul de o viziune în economia mondială, Fudan, KU şi NUS stabilit S3 Universitatea Alliance (S3 UA).

&nbsp

&nbsp

De ce S3 Asia programul de MBA

&nbsp

Asia va fi punctul central de o mare parte din activităţile lumii economice şi politice în secolul 21. dezvoltarea sa rapidă a dus la creşterea complexităţii de a face afaceri în regiunea delimitată de diferenţele mari în domeniul economic, de afaceri, condiţiile culturale, instituţionale şi socio-politice. În ce mai mult, există o nevoie tot mai mare pentru o oferta pan-asiatice program de MBA în înţelegere aprofundată a teoriei şi practicii de a conduce afacerile din Asia. Cu toate acestea, câteva universităţi din Asia au capacităţile de cercetare şi de predare pentru a oferi un program care oferă adâncime de educaţie teoretice şi practice necesare de către manageri. Prin urmare, MBA non-standard personalizată a fost până în prezent, învăţământul primar de gestionare formală şi instrument de formare disponibile în Asia.

&nbsp

Ca răspuns la aceste nevoi, School of Management de la Universitatea Fudan, Coreea University Business School şi NUS Business School au lansat S3 Asia MBA, începutul toamna 2008.

Cum un program de MBA exploatate în comun de către trei universităţi de top în Asia oferă un avantaj fără precedent în educaţie de afaceri de top-notch?

&nbsp

Cele trei şcoli au cea mai bună înţelegere a economiilor asiatice; stabilit programe de MBA de clasă mondială prin intermediul acreditărilor şi programe comune; şi să posede facultatea a pregătit în şcolile de afaceri de top din întreaga lume. Integrarea şi colaborarea între aceste trei şcoli de afaceri de lider în Asia va oferi competitivitatea la nivel mondial într-o educaţie de talie mondială de afaceri din Asia.

&nbsp

S3 program de MBA Asia îşi propune să răspundă nevoilor în creştere şi diverse şi aşteptările de studenţi, angajatori, facultate, absolventii, universităţi şi guverne, de pregătirea studenţilor pentru poziţii de conducere de conducere în locaţii de afaceri majore în Asia şi din lume. Acest program va combina punctele forte unice ale celor trei scoli de afaceri de conducere într-un program excepţional de MBA predate în trei dintre oraşele cele mai sofisticate şi rapid de dezvoltare din lume.

&nbsp

&nbsp

Cerinţe de admitere

&nbsp

S3 Asia MBA oferă participanţilor cu un standard la nivel mondial în domeniul educaţiei de afaceri bazate pe perspective din Asia. Programul nostru este conceput pentru cei care caută, fie o cariera in regiunea Asia-Pacific, sau care intenţionează să facă afaceri cu companiile asiatice.
Căutăm pentru persoane fizice dornici şi creative-minte care au un record de realizări şi posedă capacităţi de conducere şi munca în echipă. Procesul de selecţie a candidaţilor este după cum urmează:

&nbsp

Fudan

 • GRK pentru studenţi din China continentală
 • GRK speciale pentru elevii de la Macau, Hong Kong, Taiwan şi
 • GMAT pentru studenţi din afara Greater China, care doresc să aplice pentru Fudan ieri
 • 3 ani de experienta de lucru

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA - Masterat în administrarea afacerilor
  • Lancaster, Regatul Unit
 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • Utrecht, Ţările de Jos
  • + 1 Mai mult