Keystone logo
La Salle University College of Professional and Continuing Studies Master of Business Administration
La Salle University College of Professional and Continuing Studies

Master of Business Administration

0 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master Administrarea Afacerilor

Programul nostru este recunoscută pe plan internațional pentru a avea acreditare castigat de AACSB International (Asociația pentru Promovarea Collegiate Schools of Business). Noi subliniem excelență academică și un angajament de îmbunătățire continuă.

În tradiția Lasallian, programul nostru îmbină teoria academică cu experiența practică a noastre diverse, studenți foarte motivați și facultate restante. Clasele sunt mici, astfel încât să puteți obține să știți colegii și profesorii voștri bine și să învețe într-o atmosferă dinamică.

Acest program de MBA este oferit la Camera de Comerț Basel. Fiecare elev are 45 de credite în formatul week-end încep în ianuarie sau mai. Programul este finalizată în 15 luni și este limitată la 20 la 25 elevi. Elevii vor călători în Statele Unite timp de o săptămână în timpul programului.


Cerințele de admitere

Comisia de Admitere a programului de MBA este preocupat de fiecare solicitant de interes, aptitudini, precum și potențialul de realizare în studii de afaceri absolvent. Structura programului se pretează la studenții cu sau fără o diplomă de licență în administrarea afacerilor.


Termene de aplicare


Deși nu există termene oficiale de aplicare, vă recomandăm ca toate documentele să fie prezentate la noi cu două luni înainte de începerea programului. Dimensiunea de clasă este limitată și o dată locurile sunt ocupate, toate cererile vor fi amânată până în anul următor.


Criterii De Selecție

Deoarece fundal fiecare solicitant și profil este unic, Comisia de Admitere nu stabilește cerințe specifice minime cantitative de admitere; cu toate acestea, ea nu respectă standardele de acreditare stabilite de Asociația pentru Promovarea Collegiate Schools of Business (AACSB).

La Salle University nu discrimineze orice solicitant din cauza de rasă, culoare, religie, sex, vârstă, origine națională, handicap, orientare sexuală, statut de veteran, stare civilă sau. Admiterea se bazează exclusiv pe calificările de solicitantului.

Cerințe de admitere

• Învățământul Superior Diploma - titlu sau diplomă universitară Federal Austriac elvețian / germană / sau echivalent

• Experienta de lucru Cerinte - minim trei ani de experiență de lucru cu unele responsabilități de conducere

• Engleză Proficiency- Test de limba engleza ca limba straina (TOEFL) poate fi necesară în anumite cazuri în care competență în limba engleză nu poate fi evaluată

• Interviu (în persoană)


Ridicarea GMAT Cerința

Candidații cu experiență semnificativă de muncă sau care posedă un grad mai avansat în învățământul superior sunt scutite de la obligația GMAT pentru admitere.

Taxe de școlarizare

Școlarizare pentru programul: 42.000 dolari

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare