Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lamar University

Lamar University

Lamar University

Introducere

Lamar University - suntem cardinali!

Găsește-ți casa la Lamar University !

Acasă la peste 15.000 de studenți, Lamar University , aflată în apropierea orașului Houston din Beaumont, TX, se numără printre cele mai rapide universități și universități din Texas și este membră a sistemului Texas State University System. LU oferă peste 100 de programe de studii care conduc la diplome de licență, masterat și doctorat. Campusul de 292 de acri din Beaumont se află la aproximativ 90 de mile est de Houston și la aproximativ 25 de mile vest de Louisiana.

Academicienii

Universitatea a fost recunoscută la nivel național pentru calitatea curriculum-ului său de bază și pentru diversitatea corpului său de studenți în comparație cu alte universități din apropierea orașului Houston. Dimensiunile mici ale clasei Lamar și raportul scăzut dintre studenți și facultăți le permit studenților să construiască relații semnificative cu facultatea de specialiști care îi pasă de succesul lor.

LU accentuează realizările academice, punând accentul pe învățarea directă la toate nivelurile, oferind oportunități ample pentru cercetarea de licență și susținând un excelent Program de Onoruri. Universitatea este acreditată de Comisia pentru colegii din Asociația sudică a colegiilor și școlilor. Mai multe colegii și programe ale LU dețin certificate suplimentare specializate, recunoscând calitatea și expertiza lor.

Facilități Campus

Campusul LU oferă facilități de viață studențești pentru școală și pentru petrecerea timpului liber. Peste 2500 de studenți trăiesc în campus, la doar o oră și jumătate de la Houston, în săli de reședință moderne, denumite Cardinal Village, care dispun de dormitoare private și zone de locuit bine mobilate. Toți elevii din cadrul Lamar University au acces la sala de mese gourmet și la centrul spațios de agrement Sheila Umphrey, un complex de spectacole cu un perete de alpinism de 43 de picioare, toate echipamentele antrenament și o gamă largă de sporturi intramurale.

Viata de campus

Dincolo de sala de clasă, elevii din cadrul Lamar University dezvoltă abilități de leadership și prietenii pe tot parcursul vieții în mai mult de 100 de cluburi și organizații din campus. Elevii fac un impact prin frății și sororități afiliate la nivel național, asociații profesionale, grupuri culturale, cluburi religioase și organizații de servicii. Lamar University la Houston oferă și oportunitatea unică de a fi aproape de oraș, dar este suficient de departe pentru a scăpa.

Atletism

Studenții de la Lamar University se bucură de aplauze pe cardinali în mai mult de o duzină de sporturi pentru bărbați și femei NCAA Division I. Concurează în cadrul Conferinței Southland, echipele Cardinals au o istorie de campionate câștigătoare în sport, inclusiv baschet, volei, golf și cross country. Programul de baseball, condus de antrenorul legendar Jim Gilligan, a produs mai multe ligi majore. LU noul program de fotbal a sporit entuziasmul în campus cu mulțimile de vânzare-out și studenții implicați în trupa mars, majoreta, echipa de dans și toate distracția de joc de zi tailgating.

Declarație de acreditare

Declarație de acreditare

Lamar University este acreditată de către Asociația sudică a Colegiilor și Școlilor din cadrul Comisiei pentru colegii, pentru a acorda diplome asociate, bacalaureate, masterat și doctorat. Contactați Comisia la Colegii la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau sunați la 404-679-4500 pentru întrebări legate de acreditarea Lamar University .

Politica de nediscriminare

Lamar University este o oportunitate egală, o instituție educațională de acțiune afirmativă și un angajator. Lamar University nu va discrimina nici un angajat sau solicitant de muncă din cauza rasei, culorii, religiei, sexului, vârstei, dizabilității, originii naționale, statutului de veteran, orientării sexuale sau identității de gen, în conformitate cu Titlul VII al Convenției. Legea privind drepturile civile din 1964; Ordinul Executiv 11246 așa cum a fost emis și modificat; Titlul IX al modificărilor educaționale din 1972, astfel cum a fost modificat; Secțiunea 504 din Actul de reabilitare din 1973.

Texas Public Information Act

În conformitate cu Codul guvernului de la Texas, Capitolul 552, Lamar University va respecta toate prevederile legate de eliberarea informațiilor publice solicitate. Toate informațiile guvernamentale sunt prezumate a fi disponibile pentru public, deși se aplică anumite excepții la divulgarea informațiilor. Lamar University va elibera cu promptitudine informațiile solicitate, care nu sunt confidențiale prin lege, fie constituționale, statutare, fie prin hotărâre judecătorească, fie informații pentru care nu a fost cerută o exceptare de la divulgare.

Declarația de misiune

Lamar University este dedicată succesului studenților prin angajarea și împuternicirea elevilor cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a se dezvolta în viața lor personală și în domenii alese de efort. În calitate de instituție de doctorat, Lamar University este recunoscută la nivel internațional pentru cadrele didactice de înaltă calitate, curriculum-ul inovativ, diversitatea populației studențești, accesibilitatea, succesul studenților și activitățile științifice de vârf care contribuie la transformarea comunităților din sud-estul Texasului și dincolo de acesta.

Momentul tău este aici

Ești modelat în fiecare moment al vieții tale, și asta te face unic. La Lamar University , educația se bazează pe nevoile dvs. individuale de a vă oferi instrumentele de succes în școala absolventă și în cariera dumneavoastră. Cu experiențe personale de învățare pentru fiecare student și o gamă largă de oportunități practice, LU face timpul tău contestat. Profitați la maximum de momentele dvs. aici la Lamar University .

Locații

  • Beaumont

    Lamar University 4400 MLK Blvd., 77710, Beaumont

Întrebări