Keystone logo
L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

Introducere

Învățați să gândiți altfel

Companiile se deplasează într-o lume de criză unde problema dezvoltării este complet legată de noțiunea de confruntare. Această dualitate cere companiilor să cerceteze noi abilități. Acesta este motivul existenței Ecole de Guerre Economique de la crearea sa în 1997.

Predarea de la Ecole de Guerre Economique (EGE) se articulează cu 4 valori principale:

Optimizați cercetarea informațiilor, identificați cele mai bune surse de experți, analizați o situație complexă și generați o cunoaștere utilă pentru factorii de decizie.

Ecoleul lui Guerre Economique este singura formație din domeniul business intelligence, care oferă o gamă foarte diversificată de exerciții pe teren care sunt integrate în strategia clientului. În timpul zilei, studenții noștri trebuie să se ocupe de cazuri concrete într-o logică tot mai mare de dificultăți.

Programul de profesionalizare MercurIE , care este esențial pentru învățământul școlii noastre, este cel mai lung exercițiu de școlarizare și este distribuit în șapte luni. Această inițiere operațională este punctul de plecare necesar pentru ca studenții noștri să se poziționeze eficient pe piața muncii. Companiile de clienți MercurIE sunt unul dintre cei mai buni promotori ai recrutărilor.

EGE este, de asemenea, o școală a cărei inovare este cunoscută în domeniul războiului informațional. Dimensiunea cognitivă în creștere a problemelor comerciale implică o introducere în operațiunile de informare și influență. În acest sens, Ecole de Guerre Economique își pregătește studenții pentru o utilizare eficientă a tehnologiilor informaționale, învățarea rețelelor sociale și schimbarea internetului.

Locații

  • Paris

    Rue de Grenelle,196, 75007, Paris

    Întrebări