Keystone logo
Les Roches

Les Roches

Les Roches

Introducere

Ce urmează: Viața după MBA în Hospitality Management21 octombrie, luni, 13:00 - 14:00 CESTCe urmează: Viața după PGD în managementul ospitalității05-oct-21, marți, 13:00 - 14:00 CESTViața după masterat în marketing și management pentru turismul de lux21-06-octombrie, miercuri, 13:00 - 14:00 CESTViața după Masteratul executiv în management hotelier internațional21 octombrie 07, joi, 13:00 - 14:00 CESTViața după masteratul în management hotelier internațional21 octombrie, vineri, 13:00 - 14:00 CESTOpen day virtual - programe UG15-oct-21, vineri, 13:00 - 14:30 CESTOpen day virtual - programe PG22-oct-21, vineri, 13:00 - 14:30 CEST

Cine suntem, ce facem

Trei campusuri internaționale, mai mult de o sută de naționalități care studiază cu noi - atunci când spunem „Educație globală în domeniul ospitalității” ne referim cu adevărat.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor programe de licență sau postuniversitare, Les Roches servește rigoare academică, cu o răsucire în inovație și antreprenoriat.

Campusurile noastre sunt medii deosebit de compacte și îngrijitoare, în timp ce angajamentul nostru față de stilul elvețian, învățarea practică și clasele mici înseamnă că veți profita la maximum de fiecare minut al timpului de studiu.

Și când veți absolvi, veți fi în căutare: 94% dintre studenții noștri în căutare de carieră au una sau mai multe oferte de muncă la absolvire.

Les Roches se angajează să pregătească studenții noștri pentru o carieră de top în industria ospitalității globale.

Viziune

Liderii vizionari din educația globală în domeniul ospitalității, modelând fără teamă lumea de mâine.

Misiune

Catalizarea unei comunități de învățare cosmopolite pentru dezvoltarea viitorilor lideri în sectorul ospitalității la nivel mondial, cu capacitatea și încrederea de a modela un viitor durabil

Caracteristici Campus

Campusul Crans-Montana

Amplasat în frumoasele Alpi Elvețiene, aproape de renumita stațiune de schi din Crans-Montana, campusul nostru emblematic îmbină tradiția cu inovația de ultimă oră.

Les Roches Crans–Montana este un mediu educațional de ultimă generație în domeniul ospitalității.

Vă puteți scufunda pe deplin în facilitățile noastre practice de învățare, care includ bucătării și baruri de lucru, plus o zonă de demonstrare a diviziei de camere.

Mediile moderne de predare vă susțin studiile academice. De asemenea, vă puteți duce abilitățile antreprenoriale la nivelul următor în laboratorul nostru de inovare și în studioul media digital.

Campusul are cinci restaurante și două baruri, oferind o gamă largă de mese sănătoase și băuturi delicioase.

Studenții noștri învață, de asemenea, organizându-și propriile evenimente de profil. Noaptea culturală, Summitul viitorului ospitalității, World of Wines Expo, Open Mic Night, Les Roches Got Talent, Festivalul de mediu sunt doar câteva dintre aceste ocazii așteptate cu nerăbdare.

Campusul Marbella

Fiind o stațiune de lux de renume mondial, Marbella este o sală de clasă vie pentru ospitalitate. Campusul nostru este un mediu de învățare hi-tech sărutat de soare, izbucnind cu un fler mediteranean.

Les Roches Marbella dispune de patru bucătării de formare profesională, plus un bar demonstrativ, birou principal, birou de menaj și cameră de hotel.

Facilitățile academice includ o sală de clasă echipată cu tehnologie Apple, Mac Lab, plus un auditoriu de 158 de capacități, cu conectivitate în timp real la Les Roches Crans-Montana.

Biblioteca școlară cu personal profesional conține mai mult de 6.000 de cărți și publicații profesionale, în timp ce studenții pot accesa și o bibliotecă online cu peste 135.000 de cărți electronice, plus mii de alte publicații online și lucrări academice.

Mâncarea bună și sănătoasă este ceva pe care îl luăm foarte în serios la Les Roches Marbella. Campusul are patru restaurante, de la tip bufet până la mese „a la carte”.

În plus, toți studenții noștri au acces gratuit la clubul de rachete Manolo Santana din apropiere, care oferă terenuri de tenis, sală de sport și piscină.

Campusul din Shanghai

Educația elvețiană în domeniul ospitalității întâlnește Asia plină de emoții în campusul nostru din Shanghai. Les Roches Jin Jiang oferă facilități și tehnologie de primă clasă într-un cadru universitar.

Campusul nostru modern și spațios oferă un mediu de învățare de ultimă generație, cu spațiu amplu pentru studenți să colaboreze și să câștige experiență practică.

Studenții au acces la sălile de clasă echipate cu tablele interactive SMART Board, un laborator de calculatoare, o bucătărie demonstrativă, o zonă de demonstrație a diviziei de camere și un auditoriu. Biblioteca campusului conține o colecție extinsă de cărți, reviste profesionale și materiale audio-vizuale, în timp ce studenții pot accesa și mii de reviste și publicații online pentru cercetare.

Ca școală de ospitalitate, luăm în mod natural mâncarea în serios. Studenții se pot bucura de mese delicioase și sănătoase în cinci locații de luat masa din campus, care oferă o gamă largă de mâncăruri chinezești și internaționale.

  Mărturii studențești

  Viața în campus și facilități

  La Les Roches , inovația și antreprenoriatul curg prin tot ceea ce facem. Campusurile noastre de clasă mondială oferă toate facilități academice de ultimă generație și medii de învățare imersive și practice, inclusiv bucătării de formare profesională, baruri demonstrative și camere de hotel.

  Noua noastră lansare Spark Innovation Sphere aduce studenții noștri mai aproape ca niciodată de inovația de ultimă oră în domeniul ospitalității. Spark ajută la aducerea la viață a noilor concepte și a noilor idei de afaceri disruptive, prin servicii specializate de pre-incubare și incubare oferite în campusurile noastre din Crans-Montana și Marbella.

  Ca școală de ospitalitate, luăm în serios și mâncarea. Vă veți bucura de mese delicioase și sănătoase în restaurantele și facilitățile de luat masa din campus. Bunăstarea dumneavoastră generală este susținută în continuare prin accesul la săli de sport și facilități de fitness, precum și la echipa noastră dedicată Sănătății și Bunăstare, care include asistente și consilieri.

  Locații

  • Crans-Montana

   Route des Moulinettes 2, Crans-Montana 3975 Randogne, Switzerland, , Crans-Montana

  • Marbella

   Carr. Istán, Km. 1, 29602 Marbella, Málaga, Spain, , Marbella

   • Shanghai

    Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100 Hai Si Road, Shanghai 201418 P.R. China, , Shanghai

    • Buona Vista area

     Route des Moulinettes 2, 3975, Buona Vista area

    Întrebări