Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Introducere

Fondată în 1951, Liaoning University of Technology (LUT) este o universitate provincială de învățământ superior. Este o universitate cu mai multe fațete, cu specialitatea inginerie, precum și cu instruire în științe, arte liberale, economie și studii de management. În prezent, el deservește peste 18.000 de studenți și 578 de studenți postuniversitari.

LUT are 21 de colegii și facultăți. Sunt oferite patruzeci și șapte de specialități universitare și patruzeci și patru de specializări postuniversitare, dintre care 7 diplome de master la nivel înalt și 37 de diplome de master de clasa a doua, care acoperă 9 domenii de licență master, 13 specializări superioare profesionale. LUT are 3 laboratoare naționale cheie, laboratoare-cheie provinciale, 5 laboratoare centrale și locale cofinanțate de disciplină preponderentă și 2 centre provinciale de cercetare a tehnologiei inginerești.

LUT are o echipă de 1, 278 membri ai personalului. Printre cei 780 de profesori cu normă întreagă, există 148 de profesori, 300 de profesori, un lider de curs recunoscut de Ministerul Provincial al Educației, 57 de lideri de nivel universitar, lideri academici și profesori de bază tineri excelenți. Profesorii noștri au dovedit că au făcut cercetări științifice puternice. În ultimii cinci ani, au finalizat peste 500 de proiecte de cercetare științifică; și au primit 25 de premii la nivel provincial și au publicat peste 4 000 de teze academice, dintre care 110 au fost încorporate în trei căutări importante ale documentelor internaționale.

Conform cerințelor pieței mondiale în schimbare, LUT se concentrează pe îmbunătățirea înțelegerii globale a studenților asupra lumii din jurul lor și pe îmbunătățirea abilităților creative și practice ale studenților. Absolvenții LUT cu înaltă calificare au fost bineveniți de toate profesiile, iar în ultimii ani rata ocupării a fost de peste 98%.

Școala de Educație Internațională de la LUT este responsabilă pentru cooperarea internațională, recrutarea și managementul studenților internaționali. LUT a efectuat schimburi și cooperări internaționale începând cu 1985. În ultimii ani, universitatea a creat numeroase programe de schimb cu peste 20 de universități străine. LUT trimite studenți în SUA, Germania, Marea Britanie, Coreea, Singapore, Japonia și Australia. Studenții internaționali pot obține diplome de absolvire și diplome de licență, precum și diplome de masterat. Până acum, am avut studenți din SUA, Coreea, Japonia, Slovenia și Pakistan. Centrul nostru de instruire chinez oferă lecții gratuite chinezești pentru toți studenții. Pentru a oferi studenților o cunoaștere mai largă despre cultura chineză, organizăm și clase precum Kung Fu, Calligraphy și Instrumente muzicale tradiționale chinezești.

Campusul LUT este unul dintre "unitățile de grădină" din Liaoning. Reședința studentului este confortabilă, ordonată, plină de atmosferă culturală și convenabilă pentru cumpărături și călătorii. Cafenele din campus servesc diferite stiluri de hrană și se bucură foarte mult de studenții și personalul nostru.

După efortul de 65 de ani, LUT a stabilit o tradiție unică a campusului și a acumulat bogăție spirituală valoroasă. În prezent, toți profesorii și membrii LUT fac din universitatea noastră puternică prin reformă și dezvoltare, cu entuziasmul lor de a realiza o universitate provincială de primă clasă cunoscută de întreaga națiune și de a ne contribui la dezvoltarea națională și locală a societății noastre.

Locații

  • Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

Întrebări