Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Introducere

Cine suntem noi

În 1971, reverele Jerry Falwell a visat la schimbarea mondială. El a avut în vedere o generație de profesioniști din toate domeniile care îl iubeau pe Dumnezeu, îi slujeau pe alții și erau cei mai buni la orice erau chemați să fie. A văzut o universitate pe un munte, unde s-ar putea întâmpla această pregătire - și a început să o construiască. Mai puțin de 50 de ani mai târziu, Liberty University este o instituție acreditată de arte liberale evanghelice cu 17 colegii și școli, peste 100.000 de studenți și 600 de programe de studiu de la certificat la nivel de doctorat. Peste 400 din aceste programe sunt disponibile studenților de pe tot globul prin intermediul programelor noastre online.

Mai mult decât atât, Liberty University antrenează piloți, consilieri, CEO-uri, asistenți medicali, profesori, artiști, personal de aplicare a legii, pastori - profesioniști din aproape toate domeniile care îl iubesc pe Dumnezeu, servesc pe alții din comunitățile lor și sunt cei mai buni la ceea ce sunt chemați să fie . Liberty University antrenează campioni pentru Hristos.

Impact asupra lumii

Accentuând doar echilibrul corect între teoria academică, cercetare și instruirea practică, abordarea unică a educației Liberty înseamnă că poți fi pregătit să nu reușești doar în profesia ta de a alege, ci și să te adaptezi și să prospere pe o piață în continuă schimbare.

La Liberty University , veți fi echipat să vă faceți treaba etic și cu excelență. Câștigă gândirea critică, cercetarea, analiza datelor și abilitățile de comunicare de care ai nevoie pentru a deveni un contribuabil esențial în domeniul tău și genul de lider care îi inspiră pe ceilalți.

Munca grea, curajul și integritatea ne definesc credința, astfel încât nu doar dotăm studenții cu o diplomă - formăm campioni pentru Hristos care au impact asupra lumii.

Programe online - o extindere a misiunii noastre și a campusului nostru

Ceea ce a început ca o viziune pentru o universitate înfloritoare din Virginia s-a răspândit acum în întreaga lume. Programele de educație online au crescut în popularitate, dar Liberty University a deschis calea în educația la distanță de la mijlocul anilor '80 . Programul nostru online a început în 1985 ca Școala Liberty University de învățare continuă, deoarece am recunoscut că prin educația la distanță, mulți studenți au putut să lucreze în timp ce frecventau școala pentru prima dată.

Programele noastre de educație la distanță au început ca cursuri de corespondență. Liberty ar trimite mail-urile casetelor VHS încărcate cu conținut de curs, iar studenții ar trimite înapoi sarcini și teste supravegheate de un proctor. Boom-ul de internet de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 a făcut posibilă libertatea de a oferi programe de creștere a colegiului creștin exclusiv online.

Astăzi, studenții își accesează conținutul cursului în Blackboard, o platformă de învățare online. Testele și sarcinile care trebuiau trimise înapoi în campusul nostru din Virginia sunt acum trimise online de la studenții de pe tot globul. Resursele digitale de ultimă generație ale Libertății permit studenților să se conecteze cu colegii de clasă, precum și să acceseze cele mai bune resurse academice, inclusiv peste 750.000 de cărți electronice, jurnale și articole recenzate de la egal la egal. Studenții au, de asemenea, acces la Centrul de scriere online și la diverse comunități de studenți online.

Sunteți întotdeauna binevenit să veniți și să explorați campusul Libertății în Lynchburg, Va. Intensivii de pe campus, Homecoming și Începerea sunt evenimente minunate la care să participați ca student online și vă oferă oportunități pentru a vă conecta cu școala. Dar chiar dacă nu, știi că cel mai important lucru pe care îl construim aici este viața schimbată - la Liberty, vei beneficia de peste 30 de ani de învățare, creștere, adaptare și inovare pentru elevul de la distanță și mai mult de un deceniu de cercetare a nevoilor studentului online. Puteți fi sigur că ne-am luat timpul să aflăm ce este important pentru dvs.

Accesibilitate, Accesibilitate

Cu atât de multe colegii online și universități din care să alegeți, poate fi dificil să găsiți un program online care să fie flexibil și accesibil. Programele online ale Liberty University pot oferi atât pentru dumneavoastră!

Programele noastre online s-au clasat în primii cinci din peste 2.100 de colegii și universități online, pentru calitate, accesibilitate și accesibilitate de BestColleges.com.

Suntem pionieri în învățământul la distanță din 1985 și oferim o abordare unică și dovedită a educației online.

Calitatea academică

Programul Online al Liberty University se străduiește continuu către noi progrese educaționale și disponibilitate crescută. Vrem să poți urmări un grad care se potrivește cel mai bine pasiunilor și obiectivelor tale de carieră.

Liberty University oferă:

 • Peste 250 de programe de grad online disponibile pentru a alege.
 • Aceleași standarde de calitate ca și programele noastre rezidențiale.
 • Continutul cursului actualizat continuu, conceput pentru a reflecta practicile actuale din industrie.
 • O facultate formată din lideri din fiecare domeniu care aduc experiență reală în clasă.

Accesibilitate

Înțelegem că încadrarea unui grad în viața ta ocupată poate fi dificilă. Din acest motiv, vă oferim capacitatea de a vă personaliza planul de finalizare a Liberty University pentru a se potrivi cel mai bine programului dvs.

Pentru a vă satisface nevoile personale și de educație:

 • Majoritatea gradelor noastre online sunt oferite într-un format online 100%.
 • Programele de studii online sunt oferite într-un format sub-termen de opt săptămâni cu opt date de început pe an.
 • Cele mai multe dintre programele de licență online Liberty oferă flexibilitate pentru a finaliza misiunile în orice moment al zilei, fără timpi de conectare necesari pentru majoritatea programelor.
 • Liberty University nu necesită scoruri de teste standardizate sau transcrieri complete ale liceului pentru admiterea la programele de licență.

suportabilitate

Liberty University dorește nu numai să vă ofere educație de calitate, dar și să ofere rate de școlarizare la un preț accesibil. Înțelegem că găsirea unor modalități de plată pentru educația dvs. poate fi dificilă. Din acest motiv, am lucrat pentru a ne asigura că școlarizarea rămâne la un preț rezonabil, oferind în același timp o educație avansată, acreditată și excelentă.

Aplicați astăzi pentru a începe călătoria dvs. la o universitate creștină de top online!

Alătură-te misiunii Liberty University și vezi valoarea educației creștine pentru tine. Începeți pe calea către continuarea educației dvs. prin una dintre programele universitare online de la Liberty University . Libertatea este, în toate privințele, o instituție de nivel mondial, de învățare superioară, dedicată pregătirii pentru succesul în toate aspectele vieții.

Clasament și premii

# 1 Cel mai bun colegiu online din America
Nivelul de aur - Școala de distincție
Universitatea online de top din Virginia
Colegiul creștin online de top din națiune

Locații

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Întrebări