Keystone logo
Long Island University, Post Campus Master of Business Administration (MBA)
Long Island University, Post Campus

Master of Business Administration (MBA)

Brookville, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.249 / per credit *

În campus

* Pregătire absolvită, pe credit

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un Master of Business Administration (MBA) deschide porțile pentru oportunități de carieră mult dincolo de sectorul financiar. De fapt, tehnologia informației, energia, medicamentele și îngrijirea sănătății se numără printre industriile care au înregistrat o creștere cu două cifre a angajării MBA anul trecut, iar perspectivele de angajare pentru absolvenții de MBA se ridică la nivel mondial, potrivit sondajului GMAC 2014 Corporate Recruiters Survey.

Colegiul de Management oferă programe flexibile și personalizabile de MBA care sprijină interesele individuale și obiectivele de carieră ale studenților noștri. Cursurile de seară convenabile vă permit să vă urmați gradul în ritm propriu, fie full-time sau part-time. Elevii din programele noastre de MBA reprezintă un amestec de responsabilități profesionale - de la manageri de rang înalt la studenți recenți - culturi culturale, carieră și experiențe de viață. Aceste diversități, reflectate, de asemenea, în cadrul facultății noastre, oferă o experiență de învățare îmbogățită, atât în ​​interiorul, cât și în afara sălii de clasă, și reflectă mediul de afaceri tot mai globalizat. Toate programele noastre MBA și de afaceri sunt acreditate de AACSB International.

Master of Business Administration (MBA) gradul este un cuprinzător, integrat, 36-la-48 program de credit, care combină cele mai înalte niveluri de rigoare academică și relevanță în lumea reală. Etica este încorporată pe tot parcursul programului. Acreditat de AACSB International, programul MBA oferă mai multe opțiuni flexibile pentru a sprijini interesele individuale, obiectivele carierei și programele aglomerate.

Studenții își pot continua educația în totalitate sau cu jumătate de normă în programul Campus, cu toate clasele oferite în mod convenabil în timpul nopții săptămânale și cu unele clase oferite sâmbătă sau online. În mai 2018, prima cohortă a noului MBA Global Accelerated MBA a absolvit și această ofertă MBA continuă să crească. Studenții câștigă același grad de MBA și iau cursuri de bază pe campusul LIU Post, dar au ocazia să ia elective în Europa, America de Nord și Asia. Prima cohortă de studenți a locuit în Cambridge, Anglia (Marea Britanie) și Shanghai, China, în timp ce au primit instrucțiuni de la facultăți la instituții academice de renume mondial și s-au angajat cu companii reale din fiecare zonă de timp.

LIU Post oferă, de asemenea, un program dual JD / MBA și Corporate MBA Program, în cadrul căruia cursurile sunt prezentate la fața locului la sponsorizarea birourilor corporative. Accelerate noastre BS / MBA și BA / MBA programe permite studenților calificați pentru a finaliza Bachelor of Science sau Bachelor of Arts și MBA în numai cinci ani.

112937_112911_LIUPostHumanitiesHall2.jpg

Cerințele de admitere

Colegiul de Management Business Programul a stabilit următoarele criterii ca cele mai critice în evaluarea candidaților pentru studii postuniversitare:

 • Scholastic realizarea și dorința de a excela, după cum se dovedește din lucrările academice anterioare.
 • Aptitudini pentru studii postuniversitare, după cum indică scorurile la examenul de admitere la admitere în management (GMAT).
 • Motivație, potențial de conducere și maturitate, așa cum rezultă din experiența anterioară de muncă și activitățile extracurriculare.

Solicitanții la Master of Business Administration (MBA) trebuie să trimită următoarele articole pentru admitere.

 • Aplicație pentru admitere.
 • Taxa de cerere: 50 USD (nerambursabil).
 • O diplomă de licență cu un GPA minim de 2,75 de la un colegiu acreditat sau universitate. Elevii care nu îndeplinesc aceste cerințe sunt bineveniți să discute opțiunile lor de admitere la consilierul absolvent. Pentru o aplicație nu este necesară o diplomă de licență specifică. Solicitanții care se află în ultimul an la o instituție de licență pot solicita admiterea la Colegiul de conducere, dar acceptarea va fi condiționată de prezentarea notei finale și de obținerea diplomei de licență. Solicitanții care au frecventat instituții din afara Statelor Unite trebuie să dețină o diplomă echivalentă unei diplome de licență americane.
 • Copiile oficiale ale transcrierilor dvs. de licență și / sau absolvent de la orice colegiu sau universități la care ați participat.
 • Următoarele teste standardizate pot fi utilizate pentru admiterea în programul MBA: GMAT, GRE și LSAT. Punctajul minim GMAT (Absolvent Management Admissions Test) de 400 este necesar pentru admiterea completă. Un scor mai mare este necesar dacă GPA-ul general de licență este cuprins între 2.5-2.7499. Examenul GRE este acceptat dacă este luat cu scara 130-170 (august 2011 pentru prezent) cu un scor minim echivalent GMAT de 400. Un examen LSAT efectuat în ultimii cinci (5) ani cu un scor minim de 141 este de asemenea acceptat. Studenții potențiali sunt scutiți de testarea standardizată dacă îndeplinesc următoarele criterii: dețin o licență CPA, sau fie un JD, un doctorat, fie un master în (majoritatea) concentrații inginerești.
 • Două scrisori de recomandare profesionale și / sau academice privind antetul companiei care abordează potențialul solicitantului în profesie și capacitatea de a finaliza un program de absolvent.
 • Declarație personală care se referă la motivul pentru care sunteți interesat să desfășurați lucrări de absolvire în acest domeniu de studiu.
 • Un rezumat actual.
 • Elevii pentru care limba engleză este oa doua limbă trebuie să prezinte rezultatele scorurilor oficiale ale testului de limbă engleză (TOEFL). Scorul TOEFL minim acceptat este: 85 pe Internet (213 pe bază de calculatoare sau 550 pe suport de hârtie) sau scor minim IELTS: 7.0.

Elevii care nu au obținut calificarea standard de testare sunt invitați să se înscrie în Programul de Îmbogățire Personal ca și studenți nematriculați și se pot înscrie la maximum două (2) cursuri de bază MBA pe 500 de niveluri. Studentul este de așteptat să treacă cu succes unul dintre testele standardizate enumerate nu mai târziu de finalizarea celui de-al doilea curs pentru a-și continua programul MBA.

Cerințe de diplomă

Studenții sunt de așteptat să mențină cel puțin o medie de 3.00 puncte cumulate în programul MBA. Studenții care nu mențin acest standard vor fi probați. Orice student care primește note sub B minus (B-) în două cursuri de absolvire este considerat a avea o deficiență academică. Dacă un student primește o a treia clasă sub un minus B, unul dintre aceste cursuri trebuie repetat. Un student care obține o a treia clasă sub B minus (B-) își poate pierde statutul de matricol sau poate fi demis din programul de absolvire. Comitetul permanent academic va face o recomandare decanului cu privire la potențialul studentului de a finaliza cu succes programul de MBA. Decanul va dispune soluționarea definitivă a cauzei.

Examenul GMAT

Examenul de admitere pentru managementul absolventului (GMAT) examen măsoară scrisul analitic de bază, matematica și abilitățile verbale care au fost dezvoltate în mediul educațional și de lucru. Examenul începe cu Evaluarea scrisului analitic, care necesită două sarcini de scriere separate. Următoarea parte este secțiunea cantitativă, care constă în sarcini de rezolvare a problemelor. Secțiunea verbală include întrebări de înțelegere a lecturii și raționament critic. Intervalul de scor pentru test este de 200-800.

În timp ce elevul nostru tipic de MBA a obținut cel puțin 500 de titluri pe GMAT, postul LIU necesită un scor minim de 400 pentru GMAT pentru admiterea în programul MBA (mai mare dacă GPA universitar este între 2,5-2,75). Cu toate acestea, studenții care nu au luat încă GMAT sau s-au înscris în intervalul acceptabil sunt invitați să se înscrie în Programul de Îmbogățire Personal ca studenți non-matriculați și să ia până la două cursuri de bază 500 de nivel MBA. Este de așteptat ca studentul să completeze examenul GMAT și să obțină un scor acceptabil cel târziu până la finalizarea celui de-al doilea curs.

GMAT nu este obligatorie dacă un student a luat examenul LSAT în ultimii cinci ani și a primit un scor minim de 141. Acei elevi care dețin o licență CPA, o diplomă JD, o diplomă de doctorat sau o diplomă de master în Inginerie, de asemenea sunt scutite de la GMAT. GRE nu este acceptată pentru admiterea în programul LIU Post MBA.

112936_112910_humanitiesfountain.jpg

Programe MBA

Colegiul de Management la LIU Post oferă programe flexibile, bogate în funcții, care susțin interesele individuale și obiectivele carierei elevilor noștri. Gradul MBA este recunoscut de fiecare industrie și oferă instrumentele competitive necesare pentru a reuși în medii dinamice. Ca o recunoaștere a calității excelente a educației pentru afaceri oferite, toate programele MBA ale Colegiului de Management și ale afacerilor sunt acreditate de către AACSB International.

Campus MBA Program

Programul Campus MBA este oferta principală a Colegiului de Management. Atât studenții cu normă întreagă, cât și cu jumătate de normă participă la program și reprezintă o combinație atractivă de responsabilități profesionale, de la manageri superiori la studenți de ultimă oră, începând doar cariera profesională. Studenții provin atât din medii naționale, cât și internaționale, cu vârste diferite, cariere și experiențe de viață. Aceste diversități, reflectate și în facultatea noastră, asigură o experiență de învățare îmbogățită, atât în interiorul clasei, cât și în afara clasei, și reflectă lumea din ce în ce mai globalizată în care trăim.

Programul Campus MBA este un curs de credit de 48 de credite. Elevii cu cursuri de licență adecvate pot beneficia de o reducere la un program de credit 36-45.

Cursurile de seară convenabile oferă o mare flexibilitate studenților să-și urmeze diploma în ritm propriu, fie cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Două sesiuni de curs sunt oferite în fiecare seară, de luni până joi: prima de la 18:40 la 20:30 și a doua de la 20:40 la 22:30

Elevii pot, de asemenea, să urmeze cursuri în Programul de MBA de sâmbătă pentru a-și accelera progresul, a-și completa sarcina cursului sau pentru a participa la cursuri care pot fi mai convenabile pentru programele lor.

Sâmbătă Programul MBA

Acest program este conceput pentru studenții care preferă să ia cursurile lor în zilele de sâmbătă. Cele mai multe cursuri sunt programate pentru cinci sâmbete consecutive, între orele 9:00 și 13:30, cu o pauză de prânz de jumătate de oră. Elevii care doresc să ia cursuri de sâmbătă numai pot finaliza gradul lor de MBA în 23 de luni.

Dacă ați obținut o diplomă de licență în afaceri în ultimii cinci ani și ați păstrat o medie B în cursurile dvs. de afaceri, este posibil să fiți eligibil să renunțați până la 12 credite în programul de MBA de sâmbătă. Vă rugăm să contactați Cyndy Cataudella, Manager de Recrutare Postuniversitar, la 516-299-2098 pentru a vedea dacă vă calificați.

Elevii pot, de asemenea, combina clasele de sâmbătă cu programul tradițional luni - joi Campus MBA.

Programe de 5 ani

BS în Administrarea Afacerilor / MBA

De 5 ani, 159 de credite, AACSB-International acreditat BS în Business Administration / program de MBA oferă o experiență de învățare bine-rotunjite, cost-eficiente de învățare. Obțineți o diplomă de licență în administrarea afacerilor cu concentrații opționale în Finanțe, Afaceri Internaționale, Management și / sau Marketing, apoi trecerea fără probleme a cursurilor postuniversitare în căutarea unui Master of Business Administration (MBA).

BS în contabilitate / MBA și BS / MS în contabilitate

De 5 ani, 159 de credite, BS în contabilitate / program de MBA oferă o experiență bine-rotunjite, cost-eficiente de învățare. Câștigați diploma de licență în contabilitate, apoi tranziția perfectă în cursuri postuniversitare în căutarea unui Master of Business Administration (MBA). Acest program vă permite să intrați mai devreme în lumea afacerilor, înarmați cu două grade înalte de cerere.

De 5 ani, 153 de credit, BS / MS în programul Contabilitate oferă o experiență de învățare bine-rotunjite, rentabile. Câștigați diploma de licență în contabilitate, apoi trecerea fără probleme în cursuri de absolvire în vederea obținerii unui Master of Science în contabilitate (MS), cu posibilitatea de a alege fie o contabilitate profesională, fie o concentrare fiscală.

Atât BS în contabilitate / MBA și BS / MS în contabilitate vă califică pentru cerința de 150 de ore de credit pentru licențierea CPA în statul New York și reducerea cerințelor dvs. de experiență practică cu un an.

BA în Studii Internaționale / MBA

BA accelerată în Studii Internaționale / Programul MBA combină avantajele unui curriculum liberal arte universitare de studiu cu pregatirea profesionala a unui MBA. Partea de licență a diplomei scoate în evidență economia și relațiile internaționale susținute de studiul culturii, limbii, geografiei și istoriei. Elevii au opțiunea de a studia în străinătate prin centrele LIU Global la nivel mondial pe parcursul anului junior.

Programul JD / MBA

Acest program pregătește studenții pentru cariere în firme de avocatură, corporații, organizații non-profit și firme de consultanță. Gradul MBA, conferit de LIU Post, este acreditat de AACSB International și gradul JD, oferit de Touro Law Center din Central Islip, New York, este acreditat de ABA. Numărul de credite necesare variază de la 109 la 118 și până la 9 credite din fiecare program pot fi transferate celuilalt. Diplomele JD și MBA sunt acordate separat de instituțiile lor respective, după îndeplinirea cu succes a cerințelor. Studenții trebuie să depună o cerere și să fie admiși în fiecare instituție separat.

Programul Corporate MBA

Colegiul de Management combină confortul cursurilor la locațiile corporative cu programul său MBA bazat pe campus. Sute de studenți au beneficiat de acest program de la firme cum ar fi Symbol Technologies, Verizon, Olympus America și Northrop Grumman, precum și guvernul județean Nassau. Curriculum-ul echilibrează cele mai bune teorii și practici manageriale contemporane și este adaptabil la nevoile specifice ale companiei client.

Elevii progresează prin program ca o echipă. Această structură completează experiența corporatistă colaborativă și consolidează experiența educațională a programului.

Programul MBA Bridge

Acest program este conceput pentru studenții internaționali care au obținut diplome de licență de trei ani și doresc să obțină un MBA. Primul an al acestui program este conceput pentru a diversifica studiile de licență ale studenților cu o pregătire adecvată a cursurilor de licență. După absolvirea cu succes a primului an de studiu și a punctajului GMAT, elevii sunt admiși în mod oficial în programul MBA pentru a urmări programul specific ales. Toate cerințele de admitere MBA trebuie îndeplinite pentru a fi admise la acest program.

Programul de îmbogățire personală

Programul de îmbogățire personală oferă studenților potențiali non-matriculați posibilitatea de a lua cursuri MBA în timp ce aceștia completează toate materialele necesare pentru acceptarea matricolă. Beneficiază, de asemenea, candidații potențiali care ar putea fi nesiguri dacă doresc să se angajeze la cursul programului de MBA, dar doresc să ia unul sau două cursuri de bază pentru a-și ajuta procesul de luare a deciziilor. Mulți studenți au considerat că această opțiune este extrem de utilă în luarea deciziei de înscriere oficială în program.

Acest program permite solicitanților potențiali să se înregistreze până la două cursuri și să obțină credite postuniversitare pe bază neimerculată. Înainte de finalizarea celui de-al doilea curs, studenții trebuie să trimită toate materialele necesare pentru înscriere și să fie acceptate ca studenți înmatriculați pentru a-și continua studiile. După acceptarea în program, creditele obținute în cadrul programului de îmbogățire personală vor fi aplicate cursului lor de studiu.

Pentru a vă înscrie la cursuri în cadrul programului de îmbogățire personală, studenții vor trebui să trimită Cererea de îmbogățire personală (a se vedea linkul de mai jos) către Oficiul postuniversitar, Roth Hall, Camera 300. Acest lucru va permite elevului să se înscrie în clase ca un student non-matriculated.

Oportunități de carieră

Profesioniștii cu MBA găsesc locuri de muncă în fiecare sector al economiei, inclusiv companii private, organizații nonprofit și agenții guvernamentale. Câteva exemple de industrii care necesită diplome avansate pentru angajați și consultanți includ vânzările de lux, marketing, publicitate, relații publice, organizații nonprofit, afaceri internaționale, mass-media și divertisment, sport, asistență medicală, tehnologie și energie.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare