Keystone logo
Long Island University Master în Administrarea Afacerilor - LIU Post
Long Island University

Master în Administrarea Afacerilor - LIU Post

Brookville, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Despre

Un Master of Business Administration (MBA) deschide porțile pentru oportunități de carieră mult dincolo de sectorul financiar. De fapt, tehnologia informației, energia, medicamentele și îngrijirea sănătății se numără printre industriile care au înregistrat o creștere cu două cifre a angajării MBA anul trecut, iar perspectivele de angajare pentru absolvenții de MBA sunt în creștere la nivel mondial, potrivit sondajului GMAC 2014 Corporate Recruiters.

Colegiul de Management oferă programe flexibile și personalizabile de MBA care sprijină interesele individuale și obiectivele de carieră ale studenților noștri. Cursurile de seară convenabile vă permit să vă urmați gradul în ritm propriu, fie full-time sau part-time. Elevii din programele noastre de MBA reprezintă un amestec de responsabilități profesionale - de la manageri de rang înalt la studenți recenți - culturi culturale, carieră și experiențe de viață. Aceste diversități, reflectate, de asemenea, în cadrul facultății noastre, oferă o experiență de învățare îmbogățită, atât în ​​interiorul, cât și în afara sălii de clasă, și reflectă mediul de afaceri tot mai globalizat. Toate programele noastre MBA și de afaceri sunt acreditate de AACSB International.

LIU Post Master of Business Administration (MBA), programul combină cele mai înalte niveluri de rigoare academică și impactul din lumea reală. Acreditat de AACSB International, oferă mai multe opțiuni flexibile pentru a sprijini interesele individuale, obiectivele carierei și programele aglomerate. Urmăriți-vă cursurile de formare cu normă întreagă sau cu normă redusă în timpul săptămânii și / sau în zilele de sâmbătă. Ca o diplomă de afaceri diversă cu mai multe căi de dezvoltare profesională, electives sunt disponibile în domeniile de finanțe, management, marketing, și afaceri internaționale.

LIU Post oferă, de asemenea, un program dual JD / MBA și Corporate MBA Program, în cadrul căruia cursurile sunt prezentate la fața locului la sponsorizarea birourilor corporative. Accelerate noastre BS / MBA și BA / MBA programe permite studenților calificați pentru a finaliza Bachelor of Science sau Bachelor of Arts și MBA în doar cinci ani.

Cerințele de admitere

Colegiul de Management Business Programul a stabilit următoarele criterii ca cele mai critice în evaluarea candidaților pentru studii postuniversitare:

 1. Scholastic realizarea și dorința de a excela, după cum se dovedește din lucrările academice anterioare.
 2. Aptitudini pentru studii postuniversitare, după cum indică scorurile la examenul de admitere la admitere în management (GMAT).
 3. Motivația, potențialul de conducere și maturitatea, evidențiate prin experiența anterioară de lucru și activitățile extrașcolare.

Solicitanții la Master of Business Administration (MBA) trebuie să trimită următoarele articole pentru admitere.

 • Aplicație pentru admitere
 • Taxa de înscriere: 50 USD (nerambursabilă)
 • O diplomă de licență cu un GPA minim de 2,75 de la un colegiu sau universitate acreditată. Elevii care nu îndeplinesc aceste cerințe sunt bineveniți să discute opțiunile de admitere cu consilierul absolvent. Pentru cererea respectivă nu este necesară o licență specială. Solicitanții care se află în ultimul an la o instituție de licență pot solicita admiterea la Colegiul de conducere, dar acceptarea se va face în funcție de prezentarea notei finale și de obținerea diplomei de licență. Solicitanții care au frecventat instituții din afara Statelor Unite trebuie să dețină o diplomă echivalentă unei diplome de licență americane.
 • Copiile oficiale ale transcrierilor dvs. de licență și / sau absolvent de la orice colegiu sau universități la care ați participat.
 • Următoarele teste standardizate pot fi utilizate pentru admiterea în programul MBA: GMAT, GRE și LSAT. Testul minim de admitere GMAT (Graduate Management Admissions Test) de 400 este necesar pentru admiterea completă. Un scor mai mare este necesar în cazul în care GPA de licență generală este între 2,5-2,7499. Examenul GRE este acceptat dacă este luat folosind scara de la 130-170 (august 2011 până în prezent), cu un scor echivalent GMAT minim de 400. Tabelul de conversie GRE-GMAT poate fi găsit la www.ets.org/gre/institutions/about/ mba / comparison_tool. Un examen LSAT efectuat în ultimii cinci (5) ani cu un scor minim de 141 este, de asemenea, acceptat. Studenții potențiali sunt scutiți de testarea standard dacă îndeplinesc următoarele criterii: dețineți o licență CPA, fie o diplomă de doctorat, un doctorat sau o diplomă de master în concentrații de (majoritatea) ingineriei.
 • Două scrisori de recomandare profesionale și / sau academice privind antetul companiei care abordează potențialul solicitantului în profesie și capacitatea de a finaliza un program de absolvent.
 • Declarație personală care se referă la motivul pentru care sunteți interesat să desfășurați lucrări de absolvire în acest domeniu de studiu.
 • Un rezumat actual.
 • Elevii pentru care limba engleză este oa doua limbă trebuie să prezinte rezultatele scorurilor oficiale ale testului de limbă engleză (TOEFL). Scorul TOEFL minim acceptat este: 85 pe Internet (213 pe bază de calculatoare sau 550 pe suport de hârtie) sau scor minim IELTS: 7.0.

Elevii care nu au obținut calificarea standard de testare sunt invitați să se înscrie în Programul de îmbogățire personală ca și studenți nematriculați și se pot înscrie la maximum două (2) cursuri de bază MBA pe 500 de niveluri. Studentul este de așteptat să treacă cu succes unul dintre testele standardizate enumerate nu mai târziu de finalizarea celui de-al doilea curs pentru a-și continua programul MBA.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan