Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Introducere

Facultatea internațională de clasă internațională

Facultatea noastră este formată din profesori de top afiliați la instituții precum Harvard, Yale, Stanford, Universitatea Chicago, Universitatea Michigan, Universitatea Duke, Universitatea New York, London Business School, Cambridge, Universitatea St. Gallen, Copenhaga Business School, Universitatea Bocconi , Școala de Economie și Management din Zagreb, Sciences Po, HEC Paris și multe altele.

Pregătiți-vă să fiți contestat

La LSB , indiferent dacă vă înscrieți pentru un program de educație executivă, un MBA sau un Master în Management, fiți pregătiți pentru un moment interesant. Veți fi expus la situații de afaceri în care cunoștințele dvs. sunt contestate și sunt discutate soluții din cutie . Va trebui să comunicați și să găsiți un punct comun cu facultățile, colegii de clasă și liderii de afaceri din întreaga lume.

Metode inovatoare de predare

Studierea la LSB vă oferă acces la diferite culturi, experiențe și moduri de gândire. Prin colaborare, veți câștiga din experiențele bogate ale colegilor dvs. de clasă internaționale, profesori și lideri corporativi. Facultatea premiată se află pe prima linie a metodelor de predare inovatoare în administrarea afacerilor . Învață să gândești și să decizi ca un lider în studii de caz și proiecte de consultanță.

Acțiune în cunoștință de cauză

Curriculumul este conceput pentru a vă transforma într-un lider care poate vedea, prelua conducerea și dezvolta noi oportunități. Experiența Masterului dvs. LSB aduce mai mult decât cunoștințe academice și abilități practice. Scopul nostru este să vă oferim o experiență unică - academică și altfel.

Viziune

Pentru a fi o școală de afaceri recunoscută la nivel global în centrul Europei.

Misiune

Misiunea școlii este de a oferi un mediu de învățare inspirat și multicultural pentru liderii de afaceri de la companii internaționale care operează în Luxemburg, precum și în Europa și în lume. În realizarea obiectivelor sale educaționale și academice, Școala folosește metode contemporane de predare și cercetare, promovează diversitatea culturală și intelectuală. Școala este parteneră cu comunitatea de afaceri internațională și pregătește liderii de afaceri pentru a prospera într-o lume complexă a afacerilor globale.

Acreditare

Luxembourg School Of Business este acreditată de Ministerul Învățământului Superior și Cercetării din Luxemburg. Acreditările se aplică întregii instituții, precum și programelor de Master în Administrarea Afacerilor și Master în Management. Luxembourg School Of Business este, de asemenea, membru al acreditatorilor internaționali AACSB și este acreditat Erasmus.

Burse și finanțare

Scholarships available

 • Din statul luxemburghez
 • De la Luxembourg School Of Business

Reduceri disponibile

 • Candidații care se înscriu înainte de primul termen primesc o reducere de 5%, SAU
 • Candidații care plătesc școlarizarea integrală într-o singură tranșă primesc o reducere de 10%.

Viața în campus și facilități

Career Center

Centrul de carieră menține relații strânse cu companii atât din Luxemburg, cât și la nivel internațional. Oferă sprijin și îndrumări cuprinzătoare studenților și absolvenților pentru asigurarea stagiilor de practică.

Studenții vor putea să se consulte cu consilierul dvs. de carieră în orice moment pe parcursul călătoriei lor în carieră. Consilierul nostru de carieră sprijină studenții pas cu pas în eforturile lor de a găsi un stagiu.

Biroul Internațional

În timpul Masterului în Management, studenții vor putea participa la un program de schimb cu universități sau școli de afaceri partenere. Aceste programe Erasmus și Exchange nu vor necesita taxe de școlarizare suplimentare.

LSB International Office asistă studenții cu mobilitate internațională, îi ajută pe timpul petrecut în străinătate și gestionează relațiile instituționale dintre LSB și universitățile sale partenere.

 • Viață culturală vibrantă
 • Deschidere internațională
 • Facilități sportive de înaltă calitate
 • Diversitatea naturală
 • Mâncare excelentă și vânt
 • Un loc grozav pentru a-ți face prieteni

Locații

 • Luxembourg City

  19, Rue Eugène Ruppert

Întrebări