Keystone logo
Luxembourg School Of Business LSB Full-Time MBA Program
Luxembourg School Of Business

LSB Full-Time MBA Program

Luxembourg City, Luxemburg

2 Semesters

Engleză

La zi

01 Aug 2024

Sep 2024

EUR 39.000 *

În campus

* Taxe de școlarizare pentru întregul program, inclusiv materiale de curs și catering în timpul orelor

Introducere

Introducere

Programul este în curs de acreditare de către Ministerul Cercetării și Învățământului Superior din Luxemburg.

Programul MBA este oferit într-un Full-Time format. Întreaga durată a programului este de 12 luni. Acesta are o concentrare asupra managementului general și oferă cursanților cunoștințe solide și abilități soft în afaceri și management într-un context global.

Lucrați alături de o cohortă diversă de colegi de clasă internaționali în depășirea provocărilor, învățând să lucrați în echipă, dezvoltând gândirea critică, abilitățile comportamentale și tehnice, facilitând învățarea interculturală și crearea de rețele.

Cu o experiență vastă în industrie și un angajament de a oferi cunoștințe de ultimă oră, facultatea noastră provine de la unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume ,, inclusiv MIT, Cornell University, ESADE, SDA Bocconi, printre altele.

  • Dezvoltă abilități din lumea reală pentru dezvoltarea carierei

Faceți legătura între teorie și practică, cu proiecte practice, studii de caz și oportunități de a lucra la provocări reale de afaceri. Implică-te în învățarea experiențială și construiește abilități practice apreciate de angajatorii internaționali din întreaga lume.

  • Construiește o rețea puternică

Intrați în contact cu directori, manageri și lideri de afaceri din întreaga lume. Colaborați și împărtășiți experiențe cu colegi din medii diverse, ceea ce poate duce la oportunități valoroase.

  • Accesați oportunități pe cea mai dinamică & piață de muncă multiculturală din Europa

Locația noastră strategică, chiar în inima Europei, Luxemburg, este un centru dinamic care deschide ușile către diverse oportunități de afaceri , stagii de practică, locuri de muncă și conexiuni cu corporații globale și instituții financiare.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări