Keystone logo
London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

Introducere

London School of Commerce Malta

O parte din Colegiul londonez al Școlii de Comerț din Marea Britanie (UK), în asociere cu Universitatea din Bedfordshire

Campusul din Malta

London School of Commerce Malta oferă un campus atractiv central situat într-o locație uimitoare pe insula fermecătoare a Maltei, unde limba engleză este una dintre cele două limbi oficiale naționale și larg vorbită de toată populația locală. Campusul LSC Malta este dotat cu toate facilitățile necesare pentru o experiență pozitivă de învățare, inclusiv Wi-Fi în întreaga incintă, o bibliotecă bine echipată și echipată și zone de agrement.

Biblioteca LSC Malta cuprinde o colecție de împrumuturi și referințe pentru toate textele de bază și citirile recomandate. O colecție de abilități de studiu și referințe de metodologii de cercetare sunt, de asemenea, disponibile. În plus, elevii vor avea acces deplin la peste 70.000 de texte disponibile electronic prin biblioteca online a LSC.

Facilitățile moderne LSC Malta și resursele complexe de învățare din LSC Malta vă vor oferi instrumentele potrivite pentru a progresa fără probleme în cadrul studiilor, dezvoltând în același timp cunoștințele și expertiza necesară pentru o carieră în afacerile internaționale. LSC Malta este mândră că facultatea de predare include profesori, cercetători și academicieni profesioniști cu înaltă calificare.

Beneficiile LSC Malta

Campusul este situat în vecinătatea orașului istoric Valletta, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și la mică distanță de centrul de transport principal al insulei, precum și de o multitudine de repere istorice, centre comerciale, zone de agrement și locuri de divertisment .

La LSC Malta veți fi scufundați într-un mediu cu adevărat divers, alcătuit dintr-o populație studențească, care este un vas de topire a naționalităților și culturilor, ceea ce face ca educația dvs. să devină o experiență cu adevărat formată, depășind realizările academice de bază.

LSC Malta este licențiată ca Institut al Învățământului Superior (numărul licenței 2014-FHI-025).

24381_20.jpg

Beneficii cheie

 • Obțineți o diplomă recunoscută la nivel global

 • Oportunitate de a transfera credite în (Marea Britanie) pentru a obține o diplomă britanică de MBA

 • Taxe de curs extrem de competitive, plătibile în tranșe flexibile

 • Studiați și trăiți într-un mediu unic al unei țări mediteraneene vorbite în limba engleză

 • Facultatea internațională renumită

 • Beneficiați de un campus modern, complet echipat într-o locație centrală

 • Accesați 70 000 de materiale de studiu online

Locații

 • Floriana

  Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street, FRN9020, Floriana

  Întrebări