Keystone logo
Maastricht-Suffolk Executive MBA Executive MBA-maastricht suffolk
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Executive MBA-maastricht suffolk

Maastricht, Ţările de Jos

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 28.500 / per year *

În campus

* Există o opțiune de a plăti în rate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Maastricht-Suffolk Executive MBA este triplu acreditat la nivel internațional (amba, IACBE și ACBSP) Gradul de management oferit în parteneriat cu Business School și Suffolk Maastricht School of Management. Acest parteneriat de una cele mai vechi scoli de afaceri din Olanda și unul dintre cele mai tinere instituții din Regatul Unit a avut ca rezultat dezvoltarea unui MBA unic, care combină tradiția de afaceri solidă și acreditare internațională cu energie antreprenorială și oportunitate. Programul este livrat în întregime în limba engleză.

La sfârșitul programului de 24 de luni, veți câștiga prestigiosul titlu de MBA - o calificare acreditate la nivel internațional, acordat de la Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA este un program exigent, dar antrenant part-time, care vă va dota cu abilitățile de management și de conducere, care va impulsiona cariera ta în economia globală bazată pe cunoaștere. Se pune o primă pe leadership creativ și inovație, și vă oferă posibilitatea de a vă cufunda în trei regiuni dinamice, în cazul în care inovația tehnologică, industriile creative, patrimoniul cultural și de logistică și lanțurile de aprovizionare se stabilesc ritmul pentru tendințele de afaceri la nivel mondial.

Programul de 70 ECTS poate fi finalizată într-o perioadă de doi ani, prin intermediul a opt sesiuni de lector modulare și finalizarea unei teze.

De ce ar trebui să alegeți Maastricht-Suffolk Executive MBA?

 • Disponibile pentru manageri și cei care doresc să progreseze în mod serios cariera lor în Management și Senior Executive.
 • Drob de acreditare internațională ( AMBA , IAECB și ACBSP)
 • Un program cu adevărat multi-național, în Marea Britanie, UE și Statele Unite ale Americii
 • Design-ul modular flexibil, part-time, cu doar patru săptămâni de predare pe an
 • O comunitate diversă și globală a rețelei cu
 • Programul orientată spre practică
 • sesiuni Executive MBA gratuite Mini Masterclass pentru cei care doresc să afle mai multe despre acest program. În cazul în care sunteți interesat în participarea , vă rugăm e - mail Laura Messer

Multiple la nivel internațional acreditat și recunoscut
Programele de Executive MBA este acreditat la nivel internațional amba, IAECB și ACBSP. Doar un numar redus școli de afaceri se bucură de acestea. De exemplu, doar 2% din școlile de afaceri au acreditare AMBA râvnit. MBA MSM este clasat pe locul # 2 în Țările de Jos și # 11 în Europa, potrivit Eduniversal 2015 Cel mai bun clasament de masterat și se bazează pe experiența MSM mai mult de 60 de ani în domeniul educației de management și de afaceri. MSM a fost finalist pentru Asociatia MBA 2014 Premiul de inovare.

Un program cu adevărat multi-naționale în trei regiuni dinamice
Cursurile au loc, în general, la campusul modern, Universitatea Suffolk, situat de-a lungul Ipswich Waterfront din Anglia, și sunt oferite de Facultatea internațională de CSM și de la Universitatea din Suffolk. De asemenea, cursuri vă participa în orașul istoric Maastricht, în Olanda și în campusul Universității Suffolk în inima din Boston, SUA. Cu aceste trei locații reunind unele din cele mai interesante din industriile creative și în sectoare precum energie, sănătate, comunicare, Biotech si Asigurari, va fi contestată pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră de management și de conducere să se dezvolte în societatea globală competitivă și conectată.

Design-ul modular flexibil, part-time
Design-ul part-time programul de Executive MBA vă permite să echilibreze presiunile de lucru cu studiu. Pentru a fi finalizată în 24 de luni, programul include convenabil ritm propriu prelegeri și clase realizate printr-o serie de module de răspândire-out, minimizând timpul pe care trebuie să-și petreacă departe de locul de muncă. Fiecare modul este format din opt zile cu normă întreagă (inclusiv week-end), care constau în cursuri și excursii pe teren legate de curs.

O comunitate diversă și globală a rețelei cu
MSM este una dintre cele cele mai multe scoli de afaceri internaționale în Țările de Jos, cu o rețea mare de studenți, absolvenți și parteneri din întreaga lume. Programele sale de gestionare și activități atrag participanți din mai multe țări, medii profesionale și domenii de interes, oferindu-vă posibilitatea de a extinde în mod semnificativ rețeaua internațională. De-a lungul istoriei sale bogate de educație de management la nivel mondial, MSM construi o retea de mii de absolventi din întreaga lume, care lucrează în poziții de nivel înalt în afaceri, mediul academic și de guvern, care oferă acces la piețele cu potențial ridicat de creștere.

Un program orientat spre practică
Executive MBA adoptă o abordare orientată spre practici care se axează pe punerea cunoștințele teoretice dobândite în practica de zi cu zi. In timpul programului de acest lucru este facilitat prin excursii pe teren legate de curs și prelegeri clienților de către experți. Fiecare modul de opt zile constă din prelegeri, studii de caz, și include excursii pe teren și vorbitori invitați cu o legătură directă cu subiectul cursului. Diverse companii din Suffolk, Meuse-Rin UE-regiunea și Boston va completa conținutul academic al cursului cu studii de caz practice.

module de curs

Următoarea admisie pentru acest curs este ianuarie 2017.

Programul de la Maastricht Suffolk Executive MBA este conceput pentru profesioniști ocupat. În 24 de luni, există opt săptămâni de predare (patru pe an), într-o săptămână, blocuri de la oricare din campusul Ipswich sau de la Maastricht, cu o opțiune de o săptămână în Boston (SUA).

Programul de 70 ECTS poate fi finalizată într-o perioadă de doi ani, prin intermediul a opt sesiuni de lector modulare și finalizarea unei teze.

FAZĂCURSURIECTS
Finanțe înțelegere
 • finanțe
 • Contabilitatea pentru manageri
3
3
Dezvoltarea unui plan de afaceri
 • antreprenoriat
 • Management de proiect
3
3
Instrumente de afaceri de cercetare
 • Metode de cercetare
 • De luare a deciziilor Instrumente
3
3
crearea de valoare
 • Marketing în context global
 • Managementul Lanțului Global de Aprovizionare
3
3
Orientarea strategică
 • Economie pentru Manageri
 • Corporate Strategy Global
3
3
Lumea în schimbare
 • Managementul schimbării
 • Conducere & Organizare Comportamentul
3
3
Responsabilitatea globală
 • Gestionarea diversității culturale
 • Responsabilitatea corporativă și etică
3
3
SPECIALIZAREStrategia internațională de afaceri din Boston, SUA
Managementul asistenței medicale în Maastricht
Orice specializare MSM din oferta (vă rugăm să contactați
[email protected] pentru mai multe informatii)
Proiect de cercetare / tezei de doctorat
 • prezentarea inclusiv
16

Specializări

Pe durata cursurilor participanților la Maastricht-Suffolk Executive MBA sunt introduse pentru fundație și nucleul științei managementului. În timp ce acesta se aplică în domeniile-cheie de afaceri din Marea Britanie și UE-regiunea, prin studii de caz, lecturi, discuții, prelegeri clienților și disecția experiențelor reciproce, conținutul este suficient de general pentru a fi aplicabile și transferabil, de asemenea, la alte industrii.

În faza specializării participanții la program sunt bine scufundate în înțelegerea elementelor-cheie ale dimensiunilor importante ale afacerii moderne. Opțiunile de specializare posibile sunt:

 • Internațional de afaceri și dezvoltare durabilă
 • Antreprenoriatul și inovarea
 • Healthcare Management
 • Logistică și managementul lanțului de aprovizionare
 • Managementul energiei
 • Strategia de afaceri internaționale
 • management internațional HR

Oportunități de carieră

Maastricht Suffolk Executive MBA este conceput pentru manageri și pentru cei care doresc să progreseze în mod serios cariera lor în Senior Executive și de management. În general, un Executive MBA este recunoscut ca aducerea participanților salariu mai mare, avansarea în carieră și abilități antreprenoriale (Topul Financial Times Executive MBA arată absolvenți ca creșterea veniturilor lor, de exemplu, între 30% și 80%). Vă va Urmarind permite să recunoască și să valorifice oportunitățile existente în propria organizație și în întreaga industrie aleasă. Menținerea link-uri cu experiență, ca parte a dvs. de învățare Executive MBA vă va oferi o rețea de afaceri îmbunătățită odată ce ați finalizat programul și cu Maastricht Suffolk Executive MBA va extinde la rețelele europene și internaționale, precum și cele din Marea Britanie.

Taxele și finanțe

Acest cost pentru acest program este de 28.500 de euro. Există o opțiune de a plăti în tranșe după cum urmează; 30%, care urmează să fie plătit la înscriere, 50%, care urmează să fie plătit de șase luni data începerii după prima, 20%, care urmează să fie plătit 16 de luni de la data începerii cursului. De asemenea, în prezent, de definire a domeniului potențiale burse și dacă aveți întrebări cu privire la acestea, vă rugăm să contactați Laura Messer.

Universitatea din absolvenți Suffolk sunt eligibile pentru o reducere la acest curs. Studenții care au absolvit înainte de 2007 primesc o reducere de 10% la studii postuniversitare, cei care au absolvit după 2007 a obține o reducere de 20%, iar cei care sunt un absolvent și să semneze până la un curs înainte de 1 iulie obține o reducere suplimentară de 5%

cerinţe de intrare

 • grad minim de studii universitare de la o universitate recunoscută.
 • Complet patru cursuri online de nivelare (Oficiul Admitere de contact pentru mai multe detalii), sau o GMAT de 600or superior sau al unui GRE de 600 sau mai mare.
 • Trei sau mai mulți ani de experiență profesională relevantă, obținută după gradul dumneavoastră universitare.
 • candidații și candidații vorbitori de bază non-nativi ale căror studii anterioare a fost într-o limbă dif erent decât limba engleză trebuie să prezinte dovezi de competență în limba engleză. scor minim TOEFL: test pe Internet 88 sau 570 de test pe suport de hârtie sau un scor de 6,5 IELTS de testare academice.
 • Nivelul 4 al studenților internaționali nu sunt în măsură să se înregistreze pe acest curs, dar salutăm interes din partea studenților internaționali care nu doresc să aplice pentru Tier 4.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Online MBA Artificial Intelligence - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)
  • City of Carlisle, Regatul Unit
 • Marketing digital online MBA - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)
  • City of Carlisle, Regatul Unit