Keystone logo
Malaysia University of Science and Technology

Malaysia University of Science and Technology

Malaysia University of Science and Technology

Introducere

BINE ATI VENIT

Descoperiți de ce TU trebuie să fie una dintre cele mai mari universități din Malaezia. De la personalul nostru premiat la pedagogia noastră unică de predare, MUST este cu adevărat echipat pentru a fi universitatea de alegere pentru studenții care doresc să facă un viitor mai luminos.

INSTALAREA Malaysia University of Science and Technology

În 1995, premierul de atunci, Tun Dr. Mahathir Mohammad și o delegație din Malaezia au efectuat o vizită de lucru la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și au aprobat înființarea unei universități modelate după MIT. În ianuarie 1997 a fost semnat un acord privind înființarea Malaysia University of Science and Technology din Malaysia University of Science and Technology (MUST).

În anii de formare, MUST a fost pe deplin asistată și susținută de MIT, o universitate de renume mondial remarcată pentru educația și cercetarea științei și tehnologiei avansate.

84252_pexels-photo-1153213.jpeg

EMULAȚIA METODELOR DE PREDARE ȘI ÎNVĂȚARE ÎN CLASA MONDIALĂ.

Malaysia University of Science and Technology simulează o metodă de predare și învățare la nivel mondial, care încurajează creativitatea, gândirea analitică, rezolvarea problemelor, inovația și team building-ul. Acestea sunt calități care s-au dovedit a fi de succes în producerea de leadership antreprenorial în tehnologie și afaceri.

TREBUIE, de asemenea, să cultive o cultură bazată pe cercetare în toate domeniile de expertiză pentru a asigura profunzimea înțelegerii și încrederea în rezolvarea problemelor practice. Modelul de clasă mondială a fost un impuls al culturii TUST care este vibrantă, inovatoare și obiectivă pentru mediul nostru local.

85316_IMG_7246.JPG

Locații

  • Petaling Jaya

    Block B, Encorp Strand Garden Office, NO. 12, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810, Petaling Jaya

Întrebări