Keystone logo
Management Development Centre International (MDCI) MBA în leadership transformațional
Management Development Centre International (MDCI)

MBA în leadership transformațional

Manama, Bahrain

12 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.000 / per year

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

143283_MBALogo3.png

Înscrieți-vă astăzi, absolvent în vara anului 2022.

Anunț de prezentare 6 ianuarie:

Viața nu va mai fi niciodată la fel. Liderii de mâine se pregătesc pentru succes într-o lume post-pandemică, veți fi printre ei? MBA de următoarea generație începe în februarie 2021. Învățarea are loc în întreaga lume, în timp real, utilizând Microsoft Teams, cu cursuri live conduse de profesori de renume internațional. Să purtăm o conversație și să vă înscriem.

5.000+ absolvenți, peste 30 de ani.

Poți fi următorul!

MDCI și CMC aduc următoarea generație MBA în Golful Arabiei și publicul online din întreaga lume.

realizabil

Vă puteți alătura clasei 2021; începe în februarie 2021 și absolvă cu MBA în mână în vara anului 2022!

Acreditat

MBA este acordat de Universitatea York St John din Marea Britanie. De asemenea, obțineți un certificat profesional de la Chartered Management Institute (CMI) din Marea Britanie.

Accesibil

Next Generation MBA este accesibil la doar 12.000 USD, plus că puteți reduce costurile directe, alăturându-vă claselor noastre online live.

Accesibil

Nici-o calificare? Spuneți-ne despre realizările dvs. în carieră, obțineți certificare profesională în șase luni și câștigați MBA în 12 luni.

140010_pexels-photo-3184291.jpeg
fauxels / pexels

Iată ce au de spus absolvenții noștri.

Fahad Al Furaih,
Absolvent MBA 2015
VP. Resurse umane, Schneider Electric

"În 2015 mi-am finalizat studiile de MBA în Bahrain cu MDCI. Fără MBA nu aș fi ajuns niciodată acolo unde sunt astăzi - programul mi-a permis să-mi perfecționez abilitățile generale de management și m-a provocat să devin un lider mai bun. Mulțumesc MDCI's echipă pentru profesionalism și sprijin nesfârșit. "

Hassan Al Mannai,
Absolvent MBA 2017
Fondator, Socialize Media

"Am absolvit în 2017 cu un MBA pe care l-am studiat în Bahrain cu MDCI. Fusesem în slujba mea în sectorul bancar de aproximativ șapte ani și mă gândeam cum aș putea să mă antrenez pentru a obține o promovare. Am optat pentru MDCI MBA pentru că s-a potrivit în jurul angajamentelor mele de muncă și de familie. Am constatat că, după finalizarea MBA, am fost mai încrezător, mai eficient și mai capabil să-mi gestionez timpul. Am putut să implementez imediat ceea ce învățasem și să beneficiez de curs în multe Mi-am fondat propria companie Socialize Media, o agenție de marketing social și de publicitate digitală bazată pe Qatar. "

Susan Furness
Consiliu consultativ
Gridserve.com

"Universitatea Hull, facultatea MDCI și cohorta mea s-au dovedit a fi un amestec atât de puternic. Am lăsat fiecare modul echipat cu noi modele pe care le-am integrat rapid în soluțiile clienților, precum și în propria afacere. O experiență minunată."

Nidal Idriss,
Absolvent MBA 2018
Senior Division Manager, Chalhoub Group

"Experiența mea cu MBA a fost remarcabilă. De la primul subiect până la ultimul, tot ceea ce am învățat a fost esențial și de folos pentru cunoștințele și cariera mea. Deoarece cursurile erau programate la fiecare șase săptămâni, am putut să-mi gestionez locul de muncă și studiile. Ceremonia de absolvire a fost perfect organizată și o experiență magnifică. "

Ochiul nostru continuu asupra a ceea ce funcționează

Sensibilitatea viitorului se naște încă din mai mult de trei decenii de experiență. A primit Premiul Reginei pentru export în educație.

MBA de nouă generație disponibil în Golf și / sau Live Online din februarie.

Curriculum-ul nou-structurat a fost elaborat cu atenție de către apreciatul autor academic și multi-timp al CMC, Dr. Lester Massingham. Din februarie, va fi disponibil în Golf și / sau live online, livrat de cei mai buni profesori din Marea Britanie profesioniștilor cu experiență din Arabia și din întreaga lume. Dacă sunteți gata să vă angajați în programul rapid de 12 luni și investiția de doar 12.000 USD, sunați-ne și spuneți-ne despre viziunea dvs. pentru viitorul dumneavoastră.

138226_WEB-YSJ-Campus_060718_014.jpg

Patru pași

Și ai putea începe studiul MBA de 12 luni în august

1. Oferta

În urma unei conversații introductive, se face o ofertă condiționată, alături de o depunere de 250 USD de la dvs. Apoi, împreună luăm pașii pentru a vă verifica compatibilitatea deplină cu criteriile de intrare.

2. Admitere

Odată ce criteriile de intrare sunt aliniate, trebuie să vă prezentăm documentele de identitate pentru verificare în conformitate cu liniile directoare ale universității, precum și să vă verificăm experiența profesională și calificările.

3. Confirmare

Veți primi confirmarea noastră oficială că ați fost acceptat în programul CTL, precum și calendarul de studiu, astfel încât să puteți începe să vă planificați anul interesant!

4. Începeți

Cu cel puțin șapte zile înainte de primul dvs. modul, veți primi un pachet de bun venit de la coordonatorul dvs. de programe personale, cu un calendar de studiu, o invitație de a vă alătura Microsoft Teams for Education și multe altele.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare