Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Introducere

MDCI - Prezentul și viitorul trecut

MDCI adaptează, pregătește și dezvoltă programe pentru schimbarea de paradigmă, care este noul val în educația și instruirea în afaceri și management. Programele New Format sunt livrate într-un mod ieftin, rapid și acreditat la nivel internațional.

Din 1993, firma britanică MDCI a continuat să coordoneze dezvoltarea internațională a managementului și programele de studii care susțin profesioniștii din carieră în Golful Arabiei, recunoscută pentru excelență de către Premiul Reginei pentru Export în Educație.

De la centrul regional din Bahrain și sediul central din Marea Britanie, MDCI oferă o experiență de studiu lină și concentrată, care generează o comunitate vibrantă de cohortă și absolvenți. Accesibilitatea și asistența sunt prioritare - pe lângă materialele de învățare și cercetare, fiecare student primește acces automat la Microsoft Teams for Education, precum și Office 365 și o linie directă de comunicare cu facultatea și echipa.

Programul MBA în Transnational Leadership sprijină liderii de mâine pe măsură ce se adaptează pentru a face față provocărilor de leadership într-o lume post-pandemică.

Planurile de învățământ curative, atent curate, sunt livrate de academicieni de top din Marea Britanie, revizuite și actualizate pentru a răspunde lumii în schimbare. MDCI este acum pregătit să ia următoarea generație de programe într-un mod agil și profesional către CCG, Europa și la nivel global.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

Portofoliu

Diplomă universitară

 • În urma Programului Fundației, programe de studii online în afaceri și finanțe, matematică, științe și inginerie, drept și științe sociale - inclusiv un serviciu de plasare personalizat
 • MBA (CMI / YSJ)
 • MBA top-up (TBA) (de la calificare didactică sau CMI Transitional Leadership)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • Progresia DBA din reîncărcarea MBA
 • Recompensă BSc (Lincoln)

Pregătirea universitară

 • Programul Fundației - oferind legătura de la liceu la standardele și cerințele Universității de Vest
 • În urma Programului Fundației, programe on-line de studii în domenii majore - inclusiv un serviciu de plasament personalizat
 • Programul de pregătire doctorală - 2/3 luni pregătire detaliată online pentru un doctorat sau DBA, inclusiv pregătirea propunerilor și un serviciu de plasare personalizat

Dezvoltare de management

 • MBA Reîncărcare pentru
 • Mini MBA
 • Programul Directorilor Exec și Non-Exec
 • Marketing digital (DM Inst)

Gândire New Management Management

 • Appli - Psihologie pozitivă și programe de bunăstare - conducând la MBA
 • Heartistry Strategic - "Heartistry Strategic este o alternativă la planificarea strategică. Este vorba despre a fi în mod decisiv uman într-o lume conectată digital. Invită liderii neînfriciți să vorbească înainte de a vorbi pentru a conecta inimile, capetele și mâinile la planuri."

Vremurile fără precedent necesită o nouă gândire

MDCI și CMC au rescris Playbook-ul.

De mai bine de treizeci de ani, Management Development Centre International (MDCI) redefinește modul în care se oferă educația executivă în Orientul Mijlociu și Africa. Acum, concentrarea noastră pe activarea liderilor transformaționali a dus la o nouă Pathway către realizarea unui MBA acreditat în Marea Britanie.

Ghidat de CEO-ul CMC, Dr. Lester Massingham, aducem MBA Next Generation către liderii de nouă generație din Golf. Începeți să terminați în doar 12 luni, cu o investiție financiară de doar 12.000 USD.

Cu toții avem o istorie. Iată o scurtă privire asupra noastră

 • Peste 5.000 de studenți.
 • Lucrând în asociere cu facultăți de frunte din Marea Britanie, colegii și universități.
 • A primit premiul reginei pentru export în educație.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Istorie

La începutul anilor 1990

MDCI alege Bahrain ca nod regional pentru a servi educația de conducere a profesioniștilor și liderilor din cariera Arabiei din toate sectoarele.

1993

MDCI lansează primul program MBA de învățare la distanță din regiune cu Universitatea Hull din Marea Britanie, de la bazele din Dubai și Bahrain.

1995

MDCI a fost aprobat ca primul furnizor de MBA pentru Saudi Aramco și livrează primul MBA la fața locului în Sultanatul din Oman cu Universitatea Lincoln din Marea Britanie.

1997

MDCI este distins cu Premiul Reginei pentru export în educație.

1998

MDCI începe primul Doctorat în Administrația Afacerilor din regiune, cu sediul în GCC cu Universitățile din Hull și Lincoln.

2000

MDCI oferă primul Masterat în Studii de Securitate în GCC la Universitatea din Reading din Marea Britanie.

La începutul anilor 2000

MDCI lansează programul de dezvoltare avansată a managementului în Bahrain împreună cu Ministerul Muncii și Afacerilor Sociale. Între timp, în consultare cu atașatul militar britanic, a livrat programul Hull MBA către forțele armate ale sultanului din Oman ca parte a programului de compensare Al Yamamah.

2006

MDCI a numit agenții regionali pentru Universitatea din Africa de Sud.

2015

MDCI acordă un doctorat în administrarea afacerilor (DBA) la Bahrain și Oman la Universitatea John Moores din Liverpool.

2020

Next Generation MBA se lansează live, online, lansat în timpul închiderii globale CoVid-19.

Dezvăluire de conducere, de peste 5.000 de ori din 1993

Alumni

În Bahrain din 1993, MDCI a comercializat, a sprijinit și a administrat livrarea la fața locului de programe de dezvoltare a managementului, programe de licență și postuniversitare de la instituții academice apreciate, inclusiv universități de top din Marea Britanie, cum ar fi Hull, Reading și Lincoln, la peste 5.000. profesioniști în carieră.

Nou gen

Gândirea cu mai multe fațete a inspirat designul și calendarul MBA The Next Generation. Pentru început, 2020 este un an fără precedent care necesită noi învățări. Certificatul CMC în leadershipul transformațional, cu gradul de la York St John, se ocupă de a răspunde la acest nivel pe mai multe niveluri. Și, avem o idee că Alumnii noștri vor fi gata să le sugereze membrilor familiei, prietenilor și echipei lor „următorul gen”.

liderii

La doar patru ani de la furnizarea de programe de dezvoltare managerială, programe postuniversitare și postuniversitare, MDCI a primit Premiul Reginei pentru Export în Educație în 1997, recunoscând rolul principal al companiei britanice în Orientul Mijlociu și Africa. Avansare rapidă de peste două decenii și programele MDCI au participat la lideri la mai multe niveluri din mai multe sectoare, inclusiv ministeriale, C-Suite, precum și antreprenori care atrag mega achiziții, fuziuni și listări.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

În cele din urmă, un MBA care este realizabil, acreditat, accesibil și accesibil

De ce să cheltuiți cel puțin de două ori mai mult timp și bani pentru a câștiga un MBA atunci când puteți obține o calificare acreditată de universitate din Marea Britanie în 12 luni pentru sub 12.000 USD?

Schimbările cuantice înregistrate în ultimele luni au încurajat echipa noastră să găsească o nouă soluție la MBA. Am obținut programul perfect pentru profesioniștii curajoși din Arabia care caută noi abilități de conducere în acest moment fără precedent.

Rezultatul este MBA Next Generation.

Studiul dvs. este finalizat într-un an, nu necesită o diplomă de licență și este predat de facultatea britanică din Golf și / sau în direct online, reducând în continuare costurile.

De ce să alegi MDCI?

Nu credem în barierele pentru succes.

Acesta este cel mai accesibil MBA din regiune.

Nu este nevoie de grad.

 • Experiența dvs. de afaceri experimentată vă poate aduce la bord.
 • Luați primele șase luni pentru a obține un certificat profesional în Leadership transformațional.
 • Reduceți costurile și călătoriile, participați la Golf și / sau accesați sala de clasă, live online.
 • Livrare de weekend care se potrivește în jurul muncii și familiei.

Dragostea noastră pentru Arabia

De mai bine de treizeci de ani, MDCI ajută studenții din Orientul Mijlociu și Africa să atingă adevăratul potențial și să realizeze ambiții de carieră. Beneficiar al Premiului Reginei pentru Export în Educație, absolvenții MDCI sunt în frunte cu 5.000 de absolvenți - în organizații de top precum Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, DOP și Omantel.

Locații

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Bahrain

   Întrebări