Keystone logo
University of Southampton - Business School Master of Business Administration (full-time)
University of Southampton - Business School

Master of Business Administration (full-time)

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Business Administration (full-time)

Universitatea din Southampton MBA vă va oferi instrumentele, cunoștințele și încrederea de a contesta gândirea convențională și de a reuși în lumea afacerilor de astăzi se mișcă foarte repede de picioare afară, nu amestec în.

Full-time MBA este conceput pentru absolvenții care au cel puțin patru ani, dar probabil mai mult, de experiență de muncă relevantă de la absolvire și care acum doresc să urmeze un program de provocator de studiu pentru a dezvolta potențialul de conducere.

Pe MBA, trebuie să așteptați să lucreze cu idei și concepte, care sunt complexe și care necesită un efort intelectual adevărat să stăpânească pe deplin. În schimb, veți primi o educație care vă pregătește pentru o carieră ca un manager calificat și reflexiv. MBA nostru este nici un curs intensiv în afaceri Buzz-cuvinte, nici un catalog de ​​soluții fixe rapide. Învățare personal este sporită prin punerea concepte teoretice în contextul propria experiență.

Southampton MBA salută participanții care sunt în căutarea pentru o provocare; sunt dornici să pună la îndoială și dezbate idei cu alți manageri luminoase și motivați mod similar; și să caute un exercițiu de educație și dezvoltare de management pe tot parcursul.

Prezentare generală Program

Predate în noul nostru Centru de educatie, MBA nostru respectă standardul global al Asociației de MBA (AMBA), printr-un curriculum larg care vizează dezvoltarea abilităților de afaceri în toate domeniile. Teoriile de management și concepte cheie sunt predate de către personalul academic inspirational care, de asemenea, desfășura activități de cercetare de vârf în domeniile lor de specialitate.

Fie pentru nostru full-time sau program part-time, Southampton MBA vă va provoca să se uite la probleme de afaceri din perspective diferite, în scopul de a găsi cele mai bune soluții. Vei invata de la probleme reale de afaceri și împărtăși experiențele cu cohorta diverse care constituie acest program. De-a lungul timpului la Southampton, vă vor fi încurajate să-și consolideze și să reflecteze asupra învățării dumneavoastră.

Programul include de asemenea o rezidential de o săptămână în Maastricht, Olanda. În timpul săptămânii, veți angaja în seminarii de practicieni și cadre universitare din regiune și vizita până la cinci companii pentru a vedea modul în care acestea sunt de-a face cu complexitatea unei lumi globalizate.

Studiind pentru Southampton MBA vă va oferi, de asemenea, șansa de a întâlni și de rețea cu alți lideri de afaceri viitoare din întreaga lume. Vei face prieteni și contacte pentru viață.


Structura programului

Studiu complet timp de MBA urmează un program în care are loc instruirea formală pe 3 sau 4 zile pe restul week.The săptămânii este folosit pentru grupuri de lucru și studiu individual. O evaluare are loc pe tot parcursul cu examene formale în ianuarie. În conformitate cu cerințele AMBA, participanții trebuie să se aștepte cel puțin 500 de ore de contact oficial cu personalul nostru academic. Performanțe satisfăcătoare în rezultatele assessements curs în permisiunea de a continua să lucreze în perioada iulie-septembrie pentru a pregăti și depune o disertație MBA.


A Aplica

Dacă doriți să se aplice la Scoala de part-time program de MBA trebuie să completeze un formular de cerere la Universitatea din Southampton si a reveni la grefierul Academic. Puteți să completați formularul online sau descarca un pachet cerere.

Cerințe de intrare tipice


Cerințe de ieri

1 sau 2 grad onoruri clasa de la o universitate din Marea Britanie. Calificare echivalentă de peste mări profesională / într-un subiect adecvat, de asemenea, binevenite. Niveluri relevante de experiență de muncă.


Procesul de selecție:

Admisie: 50
Solicitanții medii pe loc: 8

Vârsta participanților variază de obicei 26-35 și primele subiecte de gradul includ stiinta, inginerie si umaniste, precum și studii de afaceri.

Cererea dvs. va fi analizată cu atenție de un membru specialist al personalului academic, care va evalua mai mulți factori; nu numai academice realizări, interese și aptitudini, dar, de asemenea motivația și raportul confidențial arbitru dumneavoastră.

Ne face deciziile noastre în cele mai multe cazuri pe formularul de cerere și documentele justificative numai. Candidații care au nevoie de o atenție specială, de exemplu pe motive de vârstă, handicap sau calificări intrare non-standard pot fi intervievat.


Acreditare: AMBA

Taxe: € 23500

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare