Keystone logo
Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Introducere

Universitatea din Manchester a fost un adoptator timpuriu al educației transnaționale și are acum o experiență de 25 de ani în acest domeniu. De-a lungul anilor, am creat parteneriate globale puternice cu corporatii și parteneri educaționali de înaltă calitate și am înființat 6 centre globale pe 4 continente: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai și Singapore.

Tradiția noastră de succes în învățare și cercetare se întinde de-a lungul a 180 de ani, cuprinzând nașterea computerului modern, divizarea atomului și principiile fondatoare ale economiei moderne. Multe alte inovații care se schimbă în lume își au rădăcinile aici, la Universitatea din Manchester. Clasat pe locul 2 în Marea Britanie în ceea ce privește „puterea de cercetare” în Cadrul de excelență în cercetare din 2014, ne bucurăm de o reputație globală pentru cercetarea noastră de pionierat, care îmbunătățește abordarea noastră bazată pe probleme de învățare universitară.

Singapore, Centrul Asiei de Sud-Est

O filială deținută în proporție de 100% a Universității din Manchester, centrul de sud-est al Asiei și-a stabilit prezența în Singapore din 1992 și conduce MBA Global flexibil pentru profesioniști din medii culturale și profesionale diverse. Acum sprijină aproape 300 de studenți și a absolvit peste 1600 de studenți în Asia de Sud-Est și regiunea Oceania.

Profesioniștii noștri internaționali călătoresc lumea predând la cele 6 centre globale ale noastre. Multe dintre universitățile noastre sunt dotate cu cunoștințe din industrie și legături extinse cu publicul, privat, inclusiv organizațiile din sectorul al treilea din întreaga lume. Ele conduc dezbaterea, influențează opinia și politica și determină schimbarea.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapore 068898

Nr. Înregistrare CPE: 201022477R
Perioada: 28 septembrie 2020 - 27 septembrie 2024

Locații

  • 80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

Întrebări