Keystone logo
Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Introducere

Marist College, recunoscut pentru excelență de US News & World Report, timp, și "Review Princeton," și "Cel mai bun Cumpără Barron lui în Colegiul Educatiei," este de remarcat pentru poziția de lider în utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăți procesul de predare și învățare .

Fondata in 1929, campus 210 de acri Marist are vedere la râul Hudson, în inima Hudson Valley istoric, la jumătatea distanței între New York City și Albany, capitala statului.

Ceea ce a început ca o școală de formare a viitorilor Brothers Marist sa dezvoltat într-unul dintre cele mai importante colegiilor artelor și științelor în națiune. Marist este ecumenică în caracter și reflectă idealurile fondatorul Brothers Marist, Sf. Marcellin Champagnat: angajamentul pentru excelenta in educatie, o urmărire de valori umane superioare, și dăruire pentru a principiului de serviciu.

Marist este dedicat pentru a ajuta pe elevi să dezvolte intelectul și caracterul necesar pentru viața luminați, etice, și productive în comunitatea globală a secolului 21.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Poughkeepsie

  Marist College, 3399 North Road

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări