Keystone logo
Marquette University Graduate School of Management Executive MBA
Marquette University Graduate School of Management

Executive MBA

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Misiunea de Executive MBA este de a spori eficienţa managerială a profesioniştilor actuale prin comunicarea cunoştinţele şi abilităţile unui MBA general, cu accent pe probleme globale. Acest lucru este realizat printr-un curs de studiu atent proiectate, interacţiunea personală, tehnologie, şi experienţe din viaţa reală, în contextul unui angajament puternic la temele de învăţământ şi valorile College of Business Administration şi Universitatea Marquette.

Marquette a reputatiei pentru predare de calitate


Marquette are o bine-meritata reputatie pentru care au facultate care publică de cercetare, de lucru în lumea reală, şi pasă de predare şi elevii lor. Marquette nu este o moara de cercetare, în cazul în care asistenţii absolvent preda şi profesori rareori apar în sala de clasă. Nu este nici o şcoală de predare în cazul în care somnoros facultate obosit recicla vechile prelegeri an după an. Este o instituţie iezuit, care necesită standarde înalte în toate domeniile. Cei de predare facultate în programul de Executive MBA sunt atent selectate pentru a fi cel mai bun din acest grup puternic de facultate.

Concentraţi-vă pe competenţe, nu doar de cunoştinţe

Succesul tau ca un executiv depinde mai mult de cunoştinţele dvs. de finanţe, contabilitate şi marketing. De asemenea, depinde de abilităţile dumneavoastră, la lucru în cadrul grupurilor, a face prezentări convingătoare, şi diagnosticarea problemelor de afaceri. Curriculum-ul inovator al lui Marquette Programul Executive MBA asigură faptul că aveţi cunoştinţe teoretice şi practice, dar merge mai departe, pentru a fi sigur că ştii cum de a utiliza cunoştinţele pentru a pârghie afacerea dvs. într-un mediu de afaceri dinamic.

Echipa Interacţiunea şi Suport


Din prima zi, Marquette programul de Executive MBA subliniază importanţa şi valoarea lucrului în echipă. Participanţii sunt formate în echipe de studiu de 4-5 membri, selectate pentru a oferi o gama larga de talente la fiecare echipă. Cu toate că participanţii sunt clasificate în mod individual, este de aşteptat ca ei vor studia si invata ca o echipa.

În acest fel, nu veţi fi de învăţare pe cont propriu, ci ca parte a unei echipe de studiu, care oferă suport şi ajută în formarea dumneavoastră. De a exercita o perspectivă unică de a echipei sale atribuit, fiecare participant câştigurile o apreciere a diversităţii de echipe, şi valoarea şi dificultăţile de munca în echipă. Veţi găsi că prieteniile si relatiile profesionale din această echipă ultimul studiu cu mult dincolo de durata programului.

Subiecte opţionale Curs


În semestrul de vară, participanţii au ocazia, de vot ca o clasă, pentru a determina unele dintre subiectele care vor fi studia. facultate Marquette va prezenta o serie de teme potenţiale care sunt acoperite în mai puţin de un semestru. Subiectele pot include (dar nu sunt limitate la) spirit antreprenorial, Baza de date de marketing, Noua Economie, Resurse Umane pentru Director General, competitivă strategie de marketing, diversitate de Management, politica internaţională, managementului calităţii totale, Impozite şi luarea de decizii strategice, şi altele. Clasa ca un întreg alege subiectele pe care le simt sunt cele mai valoroase, şi acestea alcătuiesc curs. În acest fel, Marquette Executive MBA este personalizat pentru a nevoilor şi intereselor dumneavoastră.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare