Keystone logo
Massey Business School Master of Business Administration
Massey Business School

Master of Business Administration

Auckland, Noua Zeelandă

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

NZD 47.500 / per year *

Învățământ la Distanță, În campus

* pentru 180 de credite (3 semestre consecutive, 1 an)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

O calificare unică, personalizată

Massey University's Master of Business Administration (MBA) este unic în Noua Zeelandă - singurul MBA cu specializări și care este disponibil pentru a studia ca o opțiune full-time sau online.

Ce este?

Massey University Master of Business Administration (MBA) vă oferă abilitatea unică de a alege când și unde studiați.

Opțiunile de un an cu normă întreagă sau distanță

Noi oferim opțiuni pentru a obține un MBA prin studierea full-time timp de un an sau de studiu complet de la distanță (studiu online) pe o perioadă mai lungă. Aceasta înseamnă că acest grad poate fi completat de cei care lucrează în Noua Zeelandă regională sau care trăiesc în afara Noii Zeelande.

Urmați pasul următor al carierei dvs., mai devreme

Timpul mai scurt al gradului înseamnă că vei putea să te întorci mai repede la cariera ta. Aceasta înseamnă că nu veți fi trecute cu vederea când există oportunități de creștere și veți trece mai repede într-o carieră corporativă.

Specializări care vă oferă un punct de diferență

Un alt aspect unic al MBA al Universității Massey este abilitatea de a se specializa . Puteți alege între Business Sustainability, Transformarea digitală sau Marketing internațional și puteți absolvi aceste cursuri ca pe un accent cheie. Aceste specializări se concentrează pe subiecte relevante pentru provocările actuale de afaceri. Nu veți obține numai cunoștințe critice, ci vă va oferi o diferențiere clară între calificarea dvs. și MBA-urile nespecializate.

Vă recomandăm să alegeți o specializare după ce ați început studiul, pentru a vă permite să experimentați diferitele subiecte și să decideți care dintre ele vă interesează cel mai mult.

Puteți, de asemenea, să finalizați calificarea fără o specializare dacă alegeți.

Ia mai puțin timp de lucru

Dacă alegeți să studiați MBA cu normă întreagă , veți putea finaliza calificarea într- un an . Aceasta înseamnă că aveți o șansă de a obține un upgrade major la cariera dvs., cu o absență minimă de la locul de muncă.

Suport complet pentru studiul dumneavoastră

Acest program este o interacțiune intensă MBA cu sesiuni programate, mentori și sprijin deplin. Indiferent dacă studiați în campus sau online, învățarea este activă, nu pasivă. Opțiunea online vă oferă flexibilitatea de a vă gestiona volumul de muncă , dar cu sesiuni de interacțiune programate și asistență la cerere, veți fi așteptat să lucrați la același nivel ca orice alt grad postuniversitar.

Un program flexibil

Flexibilitate unică pentru studenții noștri online este opțiunea de a alege să finalizeze unele module pe campus din Auckland. Acest lucru este unic pentru programul Massey.

Aflați abilitățile cheie și aplicați-le în lumea reală

MBA Massey se concentrează pe a vă oferi abilitățile de a conduce cu integritate. Veți dezvolta abilitățile de gândire strategică, analiza și rezolvarea problemelor, competențele tehnologice și culturale .

Învățarea dvs. se va desprinde din cele mai recente cercetări, dar și din partea practicanților de afaceri care vor prezenta, mentorat și creați misiuni în lumea reală. MBA cu normă întreagă oferă o oportunitate de lucru într-o firmă din Noua Zeelandă sau o firmă de peste mări cu o prezență în Noua Zeelandă.

Conduceți drumul online în Noua Zeelandă

Dacă alegeți să studiați acest MBA prin distanță, veți face parte dintr-un parteneriat unic cu experți în domeniul învățării online la nivel global, Wiley . Massey este singurul partener cu Wiley din Noua Zeelandă. Timp de 200 de ani, Wiley a ajutat oamenii ca tine să dezvolte abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a reuși.

Obțineți experiența noastră

Școala Massey Business School este una dintre cele mai importante școli de afaceri din țară și este acreditată de AACSB. Avem cel mai lung program de MBA din Noua Zeelandă.

Studiile de afaceri și de management ale Universității Massey se situează în topul clasamentului de 250 de QS (Quacquarelli Symonds). Suntem de asemenea clasați în topul celor mai importante 150 de universități din întreaga lume pentru programele de administrare a afacerilor de către Global Ranking of Subjects Academic de la ShanghaiRanking.

Veți învăța de la academicieni și experți de afaceri bine respectați, câștigând o perspectivă internațională.

Ridicați-vă studiul

Rețineți că acest program de MBA este la un nivel destul de diferit de cel al studiilor universitare. Indiferent de livrarea MBA pe care o alegeți (online sau cu normă întreagă), aceasta va implica studiul complet de imersie și învățarea în grup, atât în cadrul universității, cât și la locul de muncă.

Cariere

Indiferent de industria în care vă aflați, Masteratul de Administrare a Afacerilor vă poate ajuta să progresați mai rapid în rolurile de conducere și management . Ca absolvent absolvent la nivel global, puteți să vă alăturați firmelor locale, internaționale, organizațiilor nonprofit, entităților guvernamentale și multe altele. Vă va oferi avantajul atunci când aplicați pentru funcții de conducere și conducere.

Lectori și supraveghetori de renume mondial

Personalul didactic din cadrul Universității Massey este recunoscut pe plan internațional pentru metodele de cercetare și predare și învățare. Veți lucra cu specialiști recunoscuți pe plan internațional, de exemplu:

Jens Mueller, MNZM

Jens se află pe mai multe consilii corporative, inclusiv corporația PHARMAC Crown 1 miliarde dolari din Noua Zeelandă și este un consultant corporativ global pentru guvernare și crearea de noi companii.

Suze Wilson

Suze a deținut diverse roluri corporative, inclusiv rolul de comisar adjunct al Comisiei pentru servicii publice de stat și de director general al departamentului de resurse umane la New Zealand Post.

Hamish Anderson

Hamish este un contabil calificat anterior, cu Price, Waterhouse and Coopers (PWC), și este membru actual al consiliului de administrație al Institutului de Management NZ (IMNZ).

Fapte fundamentale

 • Disponibil la Auckland
 • Disponibil prin învățarea la distanță
 • Aprobare CUAP
 • 1 an de studiu cu normă întreagă sau până la 5 ani de studiu cu frecvență redusă
 • Disponibil pentru studenții străini care studiază în NZ sau prin învățământul la distanță

Suita noastră de programe MBA

Massey oferă trei opțiuni diferite pentru cei care doresc să studieze pentru un MBA.

Executive MBA

Pentru studenții cu experiență semnificativă în muncă și management (7 ani cu normă întreagă, cu trei dintre cei din conducere). Este pentru cei care lucrează în prezent cu normă întreagă și implică sesiuni regulate de weekend. Predarea este face-în-față, situată în Auckland. Potrivit pentru studenții locali.

MBA cu normă întreagă

Pentru studenții cu 3 ani de experiență de lucru cu normă întreagă. Un an de întâlniri față-în-față, care se desfășoară marți-joi la Auckland. Potrivit pentru studenții internaționali și interni.

MBA online

Pentru studenții cu 3 ani de experiență de lucru cu normă întreagă. Acesta este un program complet on-line, care implică o interacțiune intensă cu grupuri mici și o persoană la unu cu tutori, mentori și studenți. Potrivit pentru studenții internaționali și interni.

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Part-time International MBA
  • Trieste, Italia
 • Master of Business Administration (MBA) Part Time
  • Berlin, Germania
  • Online
 • Universitatea Jinan din Singapore Programul de MBA chineză
  • Singapore, Singapore