Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Introducere

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Începând cu anul 1995, Master Education International și-a deservit institutele afiliate și asociate în Orientul Mijlociu, India, Orientul Îndepărtat și comunitatea studențească în general, oferind învățământ superior britanic, american și indian. Programele sale emblematice sunt MBA și BBA. MEI este partener al a trei organisme de atribuire din Regatul Unit; QUALIFI, BTEC Edexcel și NCC Educație și universități proeminente precum Universitatea din Bolton, Universitatea City Vision USA și Universitatea Banasthali (listate și recomandate de Ministerul Educației, Emiratele Arabe Unite). MEI este, de asemenea, un birou off-campus pentru programul de cercetare bazat pe Ph.D.

MASTER'S oferă calitatea învățământului superior cu accesibilitate în Emiratele Arabe Unite.

Master Education International oferă educație în domeniul managementului de peste 24 de ani, având centre de livrare în Dubai, Sharjah și Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite, cu sediul central în India și cu asociații din KSA și Singapore. Suntem specializați în special la nevoile profesioniștilor care lucrează prin desfășurarea de cursuri interactive pe bază de contacte în zilele de vineri și / sau sâmbătă. Creditele câștigate la alte universități sunt transferabile, permițându-vă să faceți clic pe pornirea învățământului superior.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Marturii

"Maestrii mi-a oferit opțiunile diferitelor universități recunoscute pentru programele de MBA care oferă cunoștințe aprofundate pentru a fi competitiv în această lume globalizată. Programul de MBA a oferit o valoare imediată prin creșterea gradului meu de conștientizare strategică. cea mai bună alegere pentru mine și ar fi pentru majoritatea oamenilor. "
- Amin Kazi, Director Executiv și GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Am fost cu Masters din iulie 2011, am facut diploma de BBA in Marketing, am fost martor la o facultate uimitoare si de inalta calificare, in prezent imi completez diploma de MBA in Marketing si ma bucur sa fiu alaturi de Masters. - Ala'aeddin MJ Tumalih, asociat senior, ACSS (Arab Bank Plc)

"Am fost întotdeauna interesat de MBA-HR și m-am îngrijorat cum să gestionez studiile în timp ce lucrez, deoarece am avut nevoie de suficiente coaching și clase după lucru.Soluția a fost Master Education International MEI ma ajutat să îmbunătățesc profesional

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Obiectivele noastre

Pentru a oferi educație specifică și de calitate superioară în pregătirea pentru poziții profesionale în lumea de astăzi în plină ascensiune, unde meritocrația și calificările sunt fundamentale pentru progres.

Pentru a oferi oportunități de educație post-către clienții deja angajați în afaceri, permițându-i să-și îndeplinească obiectivele carierei prin consolidarea bazei lor de calificare fără a-și întrerupe vocația sau să compromită calitatea educației.

Să utilizeze, acolo unde este necesar, practici tradiționale, tehnici și tehnologii moderne pentru a beneficia cel mai bine de livrare, pentru a spori și a îmbogăți îndeplinirea obiectivelor educaționale și de carieră ale clienților noștri.

Să rămână în pas cu inovațiile și să dezvolte noi metode și tehnologii pentru furnizarea educației și a materialelor componente, precum și a aspectelor administrative ale Institutului.

Pentru locuitorii din Emiratele Arabe Unite: DUBAI / SHARJAH - Vineri dimineața (09:00 - 12:30)
ABU DHABI - Sambata dupa-amiaza (02.00 - 17.30)

Locații

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Întrebări