Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah Master în Administrarea Afacerilor - Marea Britanie (MBA în Dubai / Sharjah)
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master în Administrarea Afacerilor - Marea Britanie (MBA în Dubai / Sharjah)

0 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* MBA AED 24K MBA-MKT 23K-All Inclusive

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Studenții obțin 120 de credite pentru 8-10 Module predate în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este 100% prin Asignare, pentru a aplica și pentru a completa MBA de top la Universitatea din Bolton - Marea Britanie , în principal la depunerea unei disertații individuale, predată de facultate. a Universității.

Concentrația disertației (maxim 60 de credite) poate fi:

 • Management general
 • Marketing
 • Resurse umane.
 • Contabilitate și finanțe

Supraveghetorul, de la Universitatea, va lucra cu studenții în completarea disertației. Universitatea se angajează să producă cercetări de înaltă calitate, cu impact asupra tuturor domeniilor sale.

Despre universități:

Universitatea din Bolton , o universitate Silver TEF Rated , a fost inaugurată în 1824 ca Institutul de Mecanică Bolton; iar în anul 2005 a primit titlul de "Universitatea din Bolton". Universitatea din Bolton este o instituție de învățământ superior de învățământ intensivă, informată în domeniul cercetării, ale cărei programe distincte de înaltă calitate, orientate către studenți, de licență și postuniversitare, atrag cereri din întreaga lume. Acesta va oferi o experiență interesantă și provocatoare pentru studenți, cu niveluri înalte de sprijin pentru studenți proactivi și cu facilități excelente care se potrivesc cu calitatea ofertei academice. Acesta a fost clasat pe locul 6 în ansamblul sectorului în Ancheta Angajamentelor din Marea Britanie 2018.

Universitatea din Bolton are topuri în topul Ghidului Universitar complet din 2019, cu primul loc pentru satisfacția studenților în rândul instituțiilor din Greater Manchester și a celei de-a 18-a poziții comune în cadrul liceului universităților naționale 131.

Universitatea Anglia Ruskin este una dintre cele mai mari universități din estul Angliei și are peste 30.000 de studenți. Universitatea își are rădăcinile în anul 1858. Universitatea Anglia Ruskin a obținut un clasament de 301-350 în 2018 de către Universitatea de Învățământ Superior din Times. De asemenea, în 2016, universitatea a fost numită cea mai bună instituție comună în cea mai bună instituție din Marea Britanie de către clasamentul mondial al Times Higher Education.


Calificarea a fost acreditată în Cadrul Național al Calificărilor (NQF), iar fiecare calificare are propriul număr unic de acreditare de calificare (QAN). Acest număr va apărea pe documentul de certificare final al elevului.

Programul [Acreditat de Cadrul Național al Calificărilor QAN: 601/7656/8]:

Cursurile de bază ale programului oferă o bază solidă în conceptele, modelele, principiile și abilitățile cheie asociate cu conducerea unei organizații internaționale în secolul XXI. După finalizarea cu succes a programului, veți putea folosi instrumente sofisticate de decizie pentru a vă gândi critic și pentru a crea strategii pentru a aborda chestiuni cheie de afaceri. Dacă aveți o diplomă de licență și doriți să urmați un rol mai important în management sau sunteți un profesionist care dorește să meargă pentru a studia pentru la nivel de Master în Management, atunci sunteți la programul potrivit pentru a ajunge la succes.


Acest program inovator a fost adaptat absolvenților care doresc să acopere o gamă largă de practici de afaceri și oportunități de studiu orientate spre cercetare. Programul a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor actuale și viitoare ale angajatorilor.

Criterii de eligibilitate

Un candidat ideal ar fi absolvit cu succes un program la nivel de absolvent în orice discipol cu cel puțin 2 ani de experiență de muncă. Candidații care nu dețin diplomă de licență, dar cu o experiență de muncă substanțială vor fi, de asemenea, luați în considerare de la caz la caz.

Structura curriculumului 8 Module (cerința cumulativă a creditelor: 120 de credite)

 1. Strategia corporativă
 2. Corporate Finance și Strategia Financiară
 3. HR Practica, Leadership și Gestionarea Oamenilor
 4. Comerțul global și impactul său asupra strategiei
 5. Cercetare, rezolvarea problemelor și raportarea afacerilor
 6. Operațiuni, managementul calității și al lanțului de aprovizionare
 7. Marketing strategic
 8. Management de proiect

Disertație - în domeniul marketingului / management general / contabilitate și finanțe / managementul resurselor umane / operațiuni / lanțul de aprovizionare și managementul logistic (maximum 60 de credite)

Având 120 de credite garantate, un candidat este eligibil pentru a finaliza MBA de top-up de la Universitatea din Bolton-Marea Britanie în primul rând cu privire la depunerea unei disertații individuale.
Admiterile sunt deschise.

TAXE DE PROMOVARE - pentru o perioadă limitată numai pentru MBA - 24 de ani AED, plătibil într-o tranșă minimă lunară de 1000 AED.

MASTER'S oferă calitatea învățământului superior cu accesibilitate în Emiratele Arabe Unite

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA internațional acordat de Canterbury Christ Church University - Marea Britanie
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Lagos, Nigeria
  • + 1 Mai mult
 • MBA-ul global cu jumătate de normă din Manchester
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
 • Babson Full-Time MBA
  • Wellesley, Statele Unite ale Americii