Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Introducere

MBSC își propune să dezvolte o nouă generație de lideri transformatoare care cred creativ și să acționeze cu curaj. Regatul are nevoie de mai mulți creatori de locuri de muncă și nu doar consumatorii de locuri de muncă. MBSC este proiectat pentru a umple acest gol prin crearea de antreprenori de toate felurile (EAK®).

Principele Mohammad Colegiul Salman Bin (MBSC) de afaceri și antreprenoriat este o nouă, instituție privată de învățământ superior, atât pentru bărbați și femei. S-a stabilit printr-un parteneriat internațional între Emaar Orașul economic, Babson Global (o filială deținută în totalitate de Babson College, Statele Unite ale Americii), Lockheed Martin sub umbrela Programului Offset economic în Regatul Arabiei Saudite și fundația Misk.

MBSC

MBSC va prezenta abordare unică Babson College la educație antreprenorială, care nu se bazează pe ascultare pasiv la prelegeri clasă, dar se va concentra asupra hands-on de învățare experimentală, care este practic și pragmatic. Curriculum-ul folosește un set de cursuri experimentale semnătură, care va cer elevilor să aplice cunoștințele lor la problemele din lumea reală sau de a începe noi proiecte sociale sau de afaceri. Acest tip de învățare pe bază de proiect va fi completat de o rețea de mentori și consilieri. Dezvoltarea de persoane vor continua clasa in afara, prin set creat în mod intenționat de experiențe co-curriculare, care va consolida și construi abilitățile de conducere antreprenoriale ale studenților. MBSC va avea o cultură care reflectă cel mai bine tradițiilor academice din toate instituțiile de clasă mondială de învățământ superior ale căror semnele distinctive vor include respectul pentru diverse puncte de vedere, profesionalism, integritate, și un angajament constant excelență, atât în ​​și în afara sălii de clasă.

MBSC va oferi educație de clasă mondială care respectă standardele internaționale de aici, în Arabia Saudită.

MBSC a efectuat o căutare la nivel mondial pentru a angaja facultate, care sunt atât profesori talentați și cercetători proeminent. Toata facultatea fondatoare au fost instruiți la Babson College. Facultatea de fondator va fi completat de un grup de facultate vizita distins de la Babson și alte colegii de clasă mondială și universități. MBSC se angajează să respecte standardele globale de calitate, urmând standarde atât locale (NCAA) și acreditarea la nivel mondial de la organisme, cum ar fi NEASC și AACSB. Babson College va continua să ofere asistență și sprijin pentru MBSC pentru următorii zece ani, în drumul său spre excelență.

VIZIUNEA NOASTRA

Pentru a fi instituția proeminenta de învățământ superior, care va debloca potențialul antreprenorial în Arabia Saudită pentru a crea locurile de muncă ale viitorului și de a contribui la economia bazată pe cunoaștere din Arabia Saudită. Acest lucru se realizează prin a deveni o instituție de elită, acreditată la nivel internațional, care redefinește educația în Arabia Saudită și din regiune. Acesta va fi o vie, de laborator, care creează și lansează următoarea generație de lideri Transformative.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea Colegiului este de a educa lideri antreprenoriale, care pot recunoaște și oportunități de formă. Absolvenții de colegiu vor fi capabile să producă o valoare economică și socială, oriunde lucrează - ca angajați în întreprinderi mari sau mici; în calitate de lideri ai guvernului, sociale sau organizații filantropice; în calitate de fondatori ai noilor întreprinderi; sau în calitate de lideri ai întreprinderilor familiale și operate.

MBSC

CAMPUS & FACILITATI

Campusul a fost proiectat de HDR Inc. unul dintre lumi Top 100 Global firme de design pentru a crea un mediu care promovează livrarea curriculum-ului unic Babson Global, are spațiu pentru activitățile co-curriculare și reflectă angajamentul MBSC la o cultură de excelență. Împreună sperăm să inspire creativitatea și colaborarea și pentru a ajuta elevii să atingă potențialul maxim.

Locații

  • Jeddah

    7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Întrebări