Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College MBSC MBA Full Time
Prince Mohammad Bin Salman College

MBSC MBA Full Time

Jeddah, Arabia Saudită

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Oricine poate face un MBA. Cu toate acestea, puține sunt centrate pe participanți. Este unul dintre puținele și singurul din regiune bazat pe metodologia Babylon Unic Entrepreneurial Thought and Action (ETA), care permite studenților să "elibereze potențialul antreprenorial" prin intermediul învățării centrate pe participanți (PCL) și să devină agenți ai schimbării.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

MBSC DIFERENȚĂ

Proiectat printr-o colaborare globală

Proiectat de Babson, liderul mondial în educația antreprenorială, programul este adaptat îndeaproape realității Regatului de către MBSC Facultatea care se bazează pe plan local, interacționează cu și oferă consiliere comunității de afaceri și se implică activ în crearea și dezvoltarea un ecosistem antreprenorial în KAEC și în regiune. Programul MBA din Saudi simulează Vision2030, care încurajează agenția antreprenorială, împreună cu crearea unui impact social pozitiv

Modelul de învățare a acțiunii

MBA este conceput pentru a oferi participanților posibilitatea de a echilibra fundamentele de afaceri cu o mentalitate antreprenorială și de a fi capabil de a depăși problemele de medii economice incerte, în schimbare. Filozofia sa principală este gândirea și acțiunea antreprenorială (ETA), o metodă de predare marcată de Babson. ETA îi ajută pe participanți să depășească ambiguitatea și să creeze valoare economică și socială oriunde ar merge.

Învățarea centrată pe participanți (PCL)

La MBSC , folosim o metodologie centrată pe participanți, care pune studentul în centrul activităților din clasă. PCL permite participanților să dobândească un set unic de competențe (leadership, teamwork, abilități manageriale globale și altele) prin acțiune și reflecție. Participanții învață cum să inoveze și cum să conducă inovația, și nu doar despre inovație.

Talented Business Oriented Facultatea

Facultatea noastră trece printr-o pregătire riguroasă la Colegiul Babson. Acest program de instruire exclusivă permite facultății să își adapteze curriculum-ul și stilul de predare la realitatea Regatului și a regiunii. La rândul său, acest lucru îi ajută pe participanți să dezvolte un proces de gândire ambidextră, învățând să echilibreze acțiunea și experimentarea cu o analiză riguroasă și o înțelegere profundă a fundamentelor afacerii și să distingă când modul de gândire este mai satisfăcător decât celălalt.

CURRICULUM DE BAZĂ

Programul este conceput pentru a vă oferi instrumente avansate pentru a înțelege și măsura performanța unei organizații și pentru un proiect de afaceri în cadrul acestei organizații. De asemenea, curriculumul de bază vă oferă abilitățile personale de care aveți nevoie pentru a adopta o atitudine antreprenorială și un stil de conducere antreprenorial. Această combinație de abilități (tehnice, pentru medii predictibile) și abilități moi (personale, ideale pentru medii incerte) vă permite să conduceți inovațiile care creează valoare economică și socială. În plus, oferă formare în abilitățile interpersonale necesare pentru adoptarea gândirii și a acțiunii antreprenoriale.

SEMNĂTORIE ÎNVĂȚĂMÂNT EXPERIENȚĂ

Bazat pe metoda unică de gândire și acțiune a spiritului antreprenorial (ETA), MBSC încorporează experiența de învățare a semnăturilor (SLEs) în curriculum pentru a dezvolta liderii antreprenoriale. SLE este o invitație de a dezvolta un proiect personal și testează fezabilitatea acestuia într-unul din cele patru domenii: antreprenoriatul autonom, antreprenoriatul social, dezvoltarea afacerilor de familie și aventura corporativă. Fiecare student alege domeniul preferinței sale și dezvoltă o afacere realistă și fezabilă, pe care se așteaptă să o lanseze, să o gestioneze și să o dezvolte.

Obiectivele de învățare ale MBA

  • Cunoașterea funcțională profundă a disciplinei
  • Spiritul antreprenorial
  • Valori, Context și Leadership într-o lume diversă
  • Motivarea și comunicarea cu metode și tehnici cantitative

OPTIUNI FLEXIBILE

Două formate au fost concepute pentru a satisface nevoile și preferințele elevilor noștri, inclusiv obligația familială a acestora. Indiferent care dintre MBSC două programe ale MBSC funcționează cel mai bine cu programul și experiența dvs., puteți fi siguri că beneficiați de același curriculum de bază de la aceeași facultate, ceea ce face programul MBSC MBA o experiență educațională unică.

MBA cu normă întreagă

Cursurile pentru programul Full-Time MBA încep în luna septembrie și veți finaliza studiile cu 15 luni mai târziu în luna decembrie. Elevii se întâlnesc, de obicei, 4 zile pe săptămână, de luni până joi. O zi obișnuită pentru studenții Full-Time MBA va include participarea la cursuri, întâlniri cu grupuri pentru a lucra la proiecte, participarea la cluburi și organizații din care fac parte și conectarea cu alți studenți la MBA prin cursuri elective și proiecte de imersiune.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare