Keystone logo
Melbourne Business School, The University of Melbourne Executive MBA (EMBA)
Melbourne Business School, The University of Melbourne

Executive MBA (EMBA)

14 Months

Request teaching languages

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 96.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Melbourne Executive MBA (EMBA) a fost dezvoltat pentru managerii cu potențial ridicat care doresc ceea ce este mai bun din toate lumile - o experiență care să le permită să își îndeplinească aspirațiile profesionale și personale, să studieze cu colegii lor, să își îmbunătățească performanțele profesionale și să își mențină echilibrul în viața personală.

The Financial Times-- MBS EMBA este clasat în topul mondial al primelor 50 de programe EMBA de către Financial Times în 2007. Cu un total de nouăzeci de școli de afaceri incluse în clasament, Melbourne Business School EMBA este una dintre cele doar două din Australia.

Experiența MBS

Executive MBA (EMBA) oferit de Melbourne Business School este unul dintre cele mai inovatoare programe de dezvoltare a managementului disponibile în regiunea Asia-Pacific. EMBA permite managerilor cu potențial ridicat să dobândească o calificare avansată și recunoscută în domeniul managementului, îmbunătățindu-și în același timp performanțele profesionale și menținând un echilibru în viața personală. Este deosebit de potrivit pentru organizațiile care doresc să dezvolte următoarea generație de lideri și pentru directorii cu experiență care doresc să își accelereze dezvoltarea profesională.

Programul recunoaște faptul că managementul este din ce în ce mai mult o activitate transfrontalieră. Modulul internațional se va desfășura în SUA, Europa & China. În acest context, MBS este deosebit de încântată să fie asociată cu Kellogg School of Management din Chicago, unde programul se bazează pe materialul de marketing, strategie și leadership studiat în modulele anterioare. În Europa, programul este găzduit de WHU Otto Beisheim Graduate School of Management din Koblenz, recunoscută pe scară largă ca fiind cea mai bună școală privată de afaceri din Germania.

Facultatea de predare implicată în acest program este puternic motivată, cu reputații stabilite ca educatori de management remarcabili. Această clasă diversă este formată din persoane cu rezultate dovedite, hotărâte să aducă contribuții imediate la organizațiile care le sponsorizează.

Structura programului--Intensiv, inovator, internațional

Studenții EMBA vor parcurge patru module complet rezidențiale cu o durată de patru săptămâni, pe o perioadă de 14 sau 16 luni. Participanții se întorc la locul de muncă și își pun în aplicare cunoștințele dobândite în intervalul de 3-4 luni dintre module.

Programul este intensiv. Contactul cu facultatea este de până la 40 de ore pe săptămână, la care se adaugă cel puțin 20 de ore de studiu individual, pregătire și lucru în grup. Metodele de învățare sunt diverse, de la discuții interactive în clasă, studii de caz și rezolvarea problemelor în grup, la activități experiențiale și prezentări formale. Conceptele actuale de management și gândirea de afaceri asociată sunt abordate într-un context aplicat.

O proporție semnificativă a programului se desfășoară în grupuri mici de sindicat, ceea ce sporește și mai mult experiența dinamică de învățare. Pentru a promova învățarea suplimentară în cadrul grupului, este încurajată o cultură a învățării prin cooperare. Acest lucru este consolidat printr-un mod de evaluare de tip "pass-fail", care elimină în mod substanțial concurența în interiorul grupului și dezvoltă un mediu de învățare care se sprijină reciproc. Examenele sunt concepute pentru a continua dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și de analiză, testând capacitatea studenților de a aplica noile concepte la care au fost expuși. Programul este completat de vorbitori invitați atent selecționați, care sunt lideri recunoscuți în domeniile lor respective.

Modulele de la Melbourne se desfășoară la MBS - un centru complet rezidențial din Carlton, Melbourne; modulul internațional se desfășoară în SUA, Europa & China.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare