Keystone logo
Mercer University MBA cu normă întreagă (zi).
Mercer University

MBA cu normă întreagă (zi).

Atlanta, Statele Unite ale Americii

10 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 922 / per credit *

În campus

* Facilități/Taxe tehnice: 1-8 ore – 17,00 USD/oră; 9-99 ore – 150 USD/semestru

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Investește un an și lansează-ți cariera

Programul de MBA Full-Time (Day) al lui Mercer transformă studenții în lideri și profesioniști. Dezvoltarea profesională este integrată în program pentru a forma abilitățile de conducere și de networking esențiale pentru succes. Nu este necesară nicio experiență de lucru pentru admitere, ceea ce face ca programul să fie ideal pentru noii absolvenți sau cei care se întorc la școală și caută o carieră în afaceri. Clasele mici permit colaborarea cu colegii și profesorii, iar un curriculum provocator cultivă pregătirea pentru carieră.

 • Finalizați programul de zi în cel puțin 10-12 luni sau urmați diploma în ritmul dorit
 • Beneficiați de o abordare personalizată a dezvoltării profesionale care oferă resurse și sprijin pe tot parcursul programului
 • Începeți imediat, fără a fi nevoie de experiență de lucru
 • Învață în centrul de afaceri global din Atlanta, unde se află unii dintre cei mai mari angajatori ai națiunii și companii din Fortune 500
 • Bucurați-vă de flexibilitatea de a urma câteva cursuri opționale online sau seara
 • Profită de locuințele din campus

Obține un MBA Mercer în doar un an

Programul MBA Full-Time al Mercer.

Masterul nostru în administrarea afacerilor (MBA) cu normă întreagă (de zi) transformă studenții în lideri de afaceri pregătiți să ghideze corporațiile prin tehnologii și piețe în continuă evoluție. Oferit în campusul nostru din Atlanta, MBA cu normă întreagă de la Mercer este o rampă de lansare pentru oportunitățile de afaceri globale ale orașului. Accelerează-ți călătoria în lumea afacerilor cu un MBA Mercer și câștigă acreditările care te vor pune la cerere.

De ce un MBA Mercer?

Mercer UniversityStetson-Hatcher School of Business este acreditată de prestigioasa Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), plasând Mercer în primele 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume. Suntem recunoscuți printre „Cele mai bune școli de afaceri” din țară de US News & World Report și The Princeton Review.

Studenții se bucură de cursuri mici, cu atenție personalizată din partea facultății distinse și cu experiență, precum și de servicii personale din partea experților noștri dedicați în carieră și consiliere.

Profitați la maximum de diploma dvs. de MBA.

Veți obține resurse universitare mari și atenția personalizată pe care o meritați în setarile noastre mici de clasă. Este ceea ce numim experiența Mercer.

La Mercer, construim lideri de afaceri oferind o experiență de învățare cuprinzătoare cu sprijin academic și în carieră, un curriculum care este relevant în climatul de afaceri actual și colaborarea cu colegii din comunitatea de afaceri Mercer. Cu această abordare, studenții noștri sunt pregătiți pentru succes chiar de la început și se transformă în absolvenți care sunt gata să înfrunte lumea – și poate chiar să schimbe câteva lucruri pe parcurs.

 • Accelerează-ți MBA. Finalizați-vă diploma în cel puțin 10-12 luni participând cu normă întreagă în timpul zilei, patru zile pe săptămână.
 • Facultate de excepție. Învățați de la profesori cu acreditări înalte și accesibile, cărora le pasă cu adevărat de succesul fiecărui student.
 • Opțiuni pentru a începe. Alegeți să începeți cursurile în ianuarie sau august.
 • Nu este necesară o diplomă de afaceri. Începeți aplicația cu orice diplomă de licență acreditată; nu este nevoie de specializare în afaceri.
 • Nu este necesară experiență de lucru. Aplicați fără cunoștințe anterioare sau experiență în afaceri asociată.
 • Rețeaua de afaceri a lui Mercer. Obțineți mai multă valoare din educația dvs. cu mentorat de facultate, vorbitori invitați, evenimente speciale, oportunități de creare de rețele și servicii de management al carierei.
 • Beneficii pentru veterani. Obțineți asistență de personal profesionist pentru a accesa beneficiile disponibile pentru studenții legați de militari și familiile acestora.
 • Valoare mai mare. Numită printre „Școlile cu cea mai bună valoare” din țară de US News & World Report .
 • Atinge un potențial mai mare. Obținerea unei diplome Mercer este o recunoaștere a obținerii excelenței academice și a capacităților avansate de carieră.
 • Piața de afaceri din Atlanta. Învățarea în campusul Mercer din Atlanta oferă studenților acces ușor la unul dintre cele mai versatile centre de afaceri globale din lume.
 • Suport continuu . Elevii se bucură de un mediu personalizat, de sprijin, de la orientare până la absolvire.

Chaturi de cafea

Luați ceașca preferată de cafea sau ceai și înscrieți-vă online la Școala de afaceri a lui Mercer University pentru a discuta despre programele noastre de MBA. Aceasta este o oportunitate grozavă de a cunoaște echipa noastră de admitere, facultatea programului sau studenții actuali într-un cadru informal, conversațional. Pune orice întrebări pe care le poți avea și află ce înseamnă să fii student în afaceri la Mercer. Aceste sesiuni au loc în fiecare a doua zi de miercuri a lunii, la ora 9:00

Admitere

Curriculum

Clasamente

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare