Keystone logo
Meridian University MBA în Creative Enterprise
Meridian University

MBA în Creative Enterprise

Petaluma, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21.632 / per year *

Amestecat, Învățământ la Distanță

* estimare de școlarizare bazată pe înregistrarea cu normă întreagă de 32 de credite pe an universitar Pregătirea este facturată la o rată de 676 USD pe credit

Introducere

Înțelepciunea la locul de muncă

MBA în Creative Enterprise este conceput pentru a permite absolvenților care sunt bine educați în funcțiile de bază ale afacerii, cum ar fi managementul, marketingul, finanțele, operațiunile și strategia. În plus, curriculum-ul MBA Meridian țese câteva accente esențiale prin majoritatea cursurilor MBA, cum ar fi:

  • Inovație transformatoare
  • Afacerea ca mijloc de regenerare a bunurilor comune
  • Antreprenoriat generativ, nu extractiv
  • Organizații bazate pe dezvoltare

"Afacerile au devenit, în ultima jumătate de secol, cea mai puternică instituție de pe planetă. Instituția dominantă din orice societate trebuie să-și asume responsabilitatea pentru întregul ... Fiecare decizie luată, fiecare acțiune care trebuie luată trebuie privită în lumina acestei responsabilități. Aceasta necesită o ajustare mai mult decât incrementală; necesită o redefinire fundamentală a afacerii ca partener social. "

—Willis Hartman

La o privire

APLICAȚII
ADMIS

Trimestrial

CEL MAI ÎNALT GRAD
NECESAR

burlaci

ÎNVĂŢARE
FORMAT

Hibrid

PROGRAM
LUNGIME

18-24 luni

TOTAL CREDITE
NECESAR:

64 de credite

COST PER
CREDIT

676 dolari

REZIDENȚE
NECESAR

3

ACREDIARE


WASC

 

159169_mba-page-photo-d.jpg

Concentrații disponibile

MANAGEMENTUL COMPLEXITĂȚII

Concentrarea în managementul complexității pune accentul pe cursuri aliniate cu practica managementului strategic și operațional la scară mică, mijlocie și mare, între sectoare.

COACHING DE DEZVOLTARE

Concentrația de Coaching pentru dezvoltare pune accentul pe cursurile aliniate cu practica în contexte precum coaching-ul executiv, evaluarea dezvoltării și managementul organizațiilor de dezvoltare în mod deliberat.

ANTREPRENORIAT GENERATIV

Concentrația de antreprenoriat generativ subliniază cursurile aliniate cu dezvoltarea capacităților necesare pentru lansarea de noi inițiative antreprenoriale.

DEZVOLTARE ORGANIZAȚIONALĂ

Concentrația de dezvoltare organizațională subliniază cursurile aliniate cu practica conducerii și dezvoltării organizaționale în diferite domenii instituționale, cum ar fi: afaceri, organizații non-profit (ONG-uri); și guvern, inclusiv sectoare precum educația, dreptul și artele.

CONDUCERE TRANSFORMATIVĂ

Concentrația Transformative Leadership subliniază cursurile aliniate cu practica în contexte precum coaching-ul executiv, evaluarea dezvoltării și managementul organizațiilor de dezvoltare deliberate.

„Studiile mele de la Meridian University mi-au oferit nu numai capacitățile de a înțelege sistemele, ci și abilitățile necesare pentru a proiecta noi structuri și modalități de colaborare.”—CLAUDIA MEGLIN, MERIDIAN MBA ALUMNUS

159171_mba-page-photo-e.jpg

Structura academică

Structura academică Meridian oferă studenților flexibilitatea de a naviga în arhitectura curriculară a Universității în moduri care se potrivesc cu pasiunile, obiectivele profesionale și alte angajamente de viață.

Structura este proiectată pentru a servi un corp de studenți divers, care trăiesc pe tot globul, au viziuni culturale și clinice variate pentru cariera lor și se află în diferite etape ale călătoriei lor profesionale.

Studenții se înscriu la un program de licență, pot alege o concentrare și se înregistrează la unul sau mai multe cursuri în fiecare trimestru. În plus față de cursurile de bază pentru programul de gradul specific și cursurile de ancorare care reprezintă intenția de învățare transformativă a curriculumului Meridian, elevii selectează cursuri elective care se aliniează concentrării lor Meridianului, fundalului și carierei lor de carieră.

Formate de învățare

Format hibrid

Formatul de învățare hibrid al lui Meridian combină cursurile online cu intensivele rezidențiale la fața locului. Formatul de învățare hibrid este conceput pentru a le permite studenților să își urmeze studiile universitare într-un ritm flexibil, combinând cursurile asincrone prin intermediul platformei de învățare socială personalizate a universității, Pivot, apeluri video de cursuri live cu facultate, implicare sincronă a comunității studențești și intensiv rezidențial de o săptămână . Prin combinarea metodologiilor inovatoare de educație online cu apeluri video bogate și conexiuni rezidențiale profunde, formatul hibrid permite studenților să contribuie local și să perceapă la nivel global.

În fiecare trimestru, studenții iau unul sau mai multe cursuri online de șapte săptămâni. Acest program oferă studenților timp între sferturi pentru odihnă, angajare și pregătire. În plus, studenții participă la cel puțin două săptămâni intensive la fața locului pe an universitar. Intensivele se desfășoară de luni până vineri pe tot parcursul anului, intensivele rezidențiale având loc la Meridian's Bay Area Center și alte locații distribuite la nivel global.

Formatul online

În formatul de învățare online al lui Meridian, studenții își pot îndeplini 100% din cerințele de cursuri online. Intensivele virtuale sunt disponibile și pentru studenții care aleg să nu călătorească la intensivele rezidențiale. Studenții pot selecta date, locații și formate intensive pe baza circumstanțelor lor personale și a aspirațiilor profesionale.

Burse și finanțare

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări