Keystone logo
Budapest Metropolitan University Master of Business Administration (MBA)
Budapest Metropolitan University

Master of Business Administration (MBA)

Budapest, Ungaria

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.800 / per semester *

În campus

* Cetățenii UE, SEE și turci: 2600 EUR pe semestru

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Este pentru dumneavoastră

doriți să dobândiți cunoștințele și abilitățile care pot fi aplicate în mod flexibil în orice domeniu de afaceri cu cele mai moderne metode de transfer de cunoștințe. Sunteți candidatul potrivit pentru programul nostru de MBA dacă intenționați să vă accelerați cariera, doriți să vă măriți salariul sau sunteți hotărât să obțineți mai mult succes decât alții.

Cele mai avansate cunoștințe și abilități teoretice și practice care cuprind toate sectoarele de afaceri sunt încorporate în MBA. Pe lângă cursurile fundamentale importante (politica economică, metodologia cercetării, metode calitative, economia afacerilor, dreptul afacerilor), am inclus și alte competențe esențiale (finanțe corporative moderne, analiză financiară, management strategic) și am inclus un accent pe dezvoltarea leadershipului. După ce înțeleg pe deplin fundamentele afacerilor, studenții vor fi expuși unei diversități de învățare experiențială prin exemple practice, studii de caz și proiecte practice. Acestea permit studenților să stăpânească abilitățile necesare pentru a deveni profesioniști în afaceri siguri și de succes.

Structura programului

Subiectele pe care le oferim pun accent pe abilitățile practice. După înțelegerea temeinică a fundamentelor afacerilor, studenții vor fi expuși unei diversități de învățare experiențială prin exemple practice, studii de caz și proiecte practice. Aceste experiențe permit studenților să stăpânească abilitățile necesare pentru a deveni profesioniști în afaceri siguri și de succes. Pe lângă excelentul nostru doctorat. instructori, subiectele sunt predate de renumiți experți naționali și internaționali precum Konrad Wetzker din Germania, Dragan Ilić din Serbia și Stanley Allen Ward din Statele Unite.

Specializare

Finanțe : Elevii care selectează specializarea finanțe vor dobândi o înțelegere profundă a finanțelor la nivel macro și micro. Această specializare va oferi studenților cunoștințele și abilitățile care sunt componente esențiale ale funcționării funcționale și strategice a companiilor. Subiecte principale: Finanțe corporative și strategii financiare, Impozitare, Management financiar internațional.

Management : Specializarea în management oferă studenților posibilitatea de a dobândi abilități de management cuprinzătoare și aprofundate. Studenții care selectează specializarea în management vor face cunoștință cu procesele și caracteristicile tipice ale zonelor funcționale individuale ale corporațiilor, inclusiv metodele de gestionare a acestor diferite domenii. Absolvenții vor fi capabili să înțeleagă și să gestioneze pe deplin activitatea unităților și organizațiilor organizaționale complexe. Subiecte principale: Planificarea afacerilor, managementul intercultural și marketing, politica de afaceri și concurență, logistică - managementul lanțului de aprovizionare.

Oportunități de carieră

  • Manager la companii de toate dimensiunile (SMS, multinaționale) și industrii (producție, furnizare de servicii, sector public)
  • Lider al propriei companii
  • Expert economic independent

Cerințe de aplicare

  • IELTS min. 6.0
  • Dacă aveți o diplomă de licență: 3 ani de experiență într-o funcție profesională sau managerială.
  • Dacă aveți un master: 2 ani de experiență într-o funcție profesională sau managerială

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare