Keystone logo
Middle East University - Lebanon Master of Business Administration
Middle East University - Lebanon

Master of Business Administration

Jdeideh, Liban

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

USD 3.300 / per year

În campus

Introducere

Programul de master în administrarea afacerilor pregătește studenții pentru roluri de conducere care necesită gândire clară și critică, judecată solidă, comunicare eficientă, integritate în toate acțiunile și recunoașterea oportunităților de serviciu.

Gradul de master în administrarea afacerilor oferă concentrări în discipline specifice:

  • Finanţa
  • Afaceri Generale
  • administrare
  • Marketing

Facultatea de Administrarea Afacerilor încearcă să formeze studenți echipați și inspirați.

Dotat cu competențe de înaltă calitate, inclusiv cunoștințe și abilități pentru a juca roluri importante în mediul global. Echipat pentru a fi inovator, pentru a stăpâni instrumentele analitice și pentru a gândi critic.

Inspirat să trăiască o viață de integritate, valori și profesionalism etic. Inspirat să servească societatea cu compasiune și credință.

Programul de diplomă MBA este conceput pentru a oferi educație avansată în afaceri studenților care au dobândit competența academică necesară și urmăresc să-și dezvolte cunoștințele academice și să-și progreseze abilitățile profesionale.

Programul pune accent pe pregătirea studenților pentru roluri de conducere care necesită gândire clară și critică, judecată solidă, comunicare eficientă, integritate în toate acțiunile și recunoașterea oportunităților de serviciu. Succesul în lumea afacerilor de astăzi necesită o înțelegere aprofundată a evoluțiilor afacerilor globale. Prin utilizarea studiilor de caz, studenților li se oferă posibilitatea de a-și pune în practică studiul teoretic.

Absolvenții de succes MBA vor poseda competențe validate de următoarele rezultate ale învățării programului:

  • Cunoștințe avansate ale disciplinelor de afaceri: Absolvenții vor demonstra o înțelegere avansată a principiilor cheie de afaceri unice pentru domeniile principale ale disciplinelor lor.
  • Abilități de comunicare: Absolvenții vor demonstra abilități profesionale de comunicare orală și scrisă.
  • Gândire critică și abilități manageriale: Absolvenții vor demonstra abilități de gândire critică pentru a analiza problemele de afaceri și pentru a aplica abilități manageriale inovatoare pentru a le rezolva.
  • Munca în echipă: Absolvenții vor putea să demonstreze abilități interpersonale, precum și abilități de a conduce diverse echipe. În consecință, ei vor recunoaște relevanța problemelor multiculturale în practicile de afaceri.
  • Practici etice: Absolvenții vor respecta normele etice în evaluarea situațiilor de afaceri, vor întruchipa integritatea în luarea deciziilor și vor aplica un leadership bazat pe valori.
  • Practici biblice: Absolvenții vor folosi principiile biblice pentru provocări semnificative de afaceri ca administratori fideli ai resurselor lui Dumnezeu.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări