Keystone logo
Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Introducere

Ca mijloc de introducere, Mahatma Gandhi University (MGU) este o instituție de învățământ rwandez de conducere, stabilite și recunoscute de către Consiliul Învățământului Superior, Ministerul Educației, Guv. din Republica Rwanda. In plus, MGU este Rwanda (www.mgu.ac.rw) este un membru al organizației stimat pe nume Inter-Universitar Consiliul pentru Africa de Est (IUCEA). Este o organizație non-profit de universități din regiunea Africa de Est, care facilitează menținerea standardelor educaționale comparabile la nivel internațional, în Africa de Est, astfel încât să promoveze competitivitatea regiunii în învățământul superior. În plus față de aceasta, Universitatea a primit acreditarea de la diferite organizații internaționale din întreaga lume, care îmbunătățește calitatea conținutului și a curriculum-ului deschise, la distanță, flexibile, e-learning și educație on-line, cum ar fi Inter a Consiliului Universitatea din Africa de Est (IUCEA), Consiliul Internațional al Deschis și educație la distanță (ICDE), membru al Națiunilor Unite pentru Programe Global Compact, membru instituțional al Asociației pentru progresul International Education, Statele Unite ale Americii (EOK), Asociația Universităților din Africa ( AAU) si multe altele.

Mahatma Gandhi University Rwanda este o instituție de învățare superior stabilite și recunoscute de către Superior Consiliul Educației, Ministerul Educației, și Guvernul Republicii Rwanda. Scopul acestei universități este de a educa elevii la nivel global și să le facă un cetățean capabil. Universitatea de operare ca o instituție non-profit de învățământ superior din Africa de Est. In acest University veți câștiga gradul dvs. pe termenii. Indiferent dacă alegeți să învețe online sau la un campus local, puteți conta pe curriculum-ului nostru provocator și un mediu propice de învățare. Mahatma Gandhi University este o instituție care promite să devină unul dintre universitati de conducere Globi "cu o reputație recunoscută pentru excelență în cercetare și predare.

Cei care aleg Mahatma Gandhi University avea acces la o gamă largă de programe care formează o rampă de lansare pentru o mare de oportunități. Căutăm să promoveze un record de realizare și succes în excelență și de locuri de muncă perspective academice. Pentru a permite studenților noștri dau seama agenda lor de viață, am investit foarte mult în instalațiile și personalul. Mahatma Gandhi University este pe prim plan în utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor pentru a susține învățarea și predarea. Am amestecat utilizarea e-learning cu valori de învățare și predare tradiționale pentru a oferi studenților noștri o experiență de învățare flexibilă și dinamică.

Scopul nostru este de a deveni un centru important de excelență academică și o destinație preferată pentru toți cei care aspiră pentru o experiență academic îndeplinește.

Locații

 • Kigali

  KN 25 St 9, Dist. Nyarugenge,Village Kiyovu, Behind hill view hotel, , Kigali

  • Kigali

   District Bugesera Sector Nyamata, Cell Nyamata, , , Kigali

   Întrebări