Keystone logo
Miami Regional University Master of Business Administration
Miami Regional University

Master of Business Administration

16 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 600 / per credit

În campus

Introducere

Obiectivele educației universitare în afaceri

MRU se angajează să ofere educație absolventă de înaltă calitate tuturor studenților, indiferent de rasă sau culoare, sex, orientare sexuală, statut de veteran, religie, vârstă, dizabilitate, origine națională, credință, ascendență sau afiliere politică.

Obiectivele educației postuniversitare sunt:

  1. Pentru a oferi experiențe educaționale eficiente care să conducă la absolvenți comercializabili în domeniul lor de expertiză
  2. Pentru a menține un mediu unic propice dezvoltării gânditorilor de frunte.
  3. Pentru a dezvolta excelența în leadership, burse și practică
  4. Să promoveze dobândirea de competențe care să conducă la dezvoltarea liderilor în domeniul lor.
  5. Pentru a oferi oportunități de creștere și dezvoltare profesională.
  6. Să dezvolte abilități care să permită absolvenților să efectueze cercetări, integrând teoria și practica într-un mediu interprofesional.

Master of Business Administration (MBA) este conceput pentru a consolida studenții pentru poziții de conducere, pentru a dezvolta abilități de management al carierei pe tot parcursul vieții și pentru a dezvolta competența financiară necesară pentru a lua decizii de afaceri eficiente. Absolvenții posedă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi lideri de afaceri încrezători și de succes, care sunt căutați pentru integritatea lor, abilitățile de luare a deciziilor și capacitatea de a lucra eficient cu ceilalți. Este un program intensiv de absolvire conceput pentru a instrui studenții în teoriile și practicile lumii de afaceri moderne, cu ritm rapid. Programul de MBA își propune să îmbunătățească înțelegerea și cunoașterea a ceea ce conduce o afacere prin concepte de bază în contabilitate, economie, finanțe, marketing, management, operațiuni și strategie.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări