Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Introducere

MIBM a fost un lider distinctiv incontestabil în cursurile de management online în toată India de câțiva ani, oferind educație de calitate și îndeplinind standardele internaționale.

Noi, la MIBM, avem o listă de programe de calitate care oferă programe MBA și Fast Track, care sunt cele mai potrivite pentru studenți și profesioniști pentru a-și modela cariera conform tendințelor globale actuale. Credem în excelența educației oferite, astfel încât studenții noștri să fie înaintea concurenței. Misiunea noastră este de a spori statura actuală a unui Individ pentru ca acesta/ea să își atingă obiectivele cu perfecțiune.

MIBM oferă diverse programe de MBA online, care este obișnuit cu mediul de piață în continuă schimbare. Programele sunt cele mai potrivite pentru studenți și profesioniști care își înțeleg constrângerile de timp. Cursurile au fost concepute și dezvoltate de experți de top în educație din întreaga lume. Experții noștri în domeniul educației au conceput cea mai bună metodologie și modele de formare pentru educație pentru a crea profesioniști de top în industrie. Facultatea noastră de educație este evaluată drept cea mai bună industrie în furnizarea de educație online.

Caracteristici Campus

    Locații

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagascar

      Întrebări