Keystone logo
Michael J. Coles College of Business, Kennesaw State University AT & T Executive MBA
Michael J. Coles College of Business, Kennesaw State University

AT & T Executive MBA

Kennesaw, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un parteneriat de excelenţă

AT & T Executive MBA format este rezultatul unui parteneriat între BellSouth, Cingular Wireless, AT & T şi Coles College of Business. Coles este singura scoala de afaceri care oferă aceeaşi clasă mondială curriculum MBA vom preda la serviciile noastre pentru o instalaţie de pe site-ul corporate. Ne-am bucurat de o relaţie sănătoasă cu BellSouth şi Cingular Wireless de peste cinci ani, o relatie suntem cu toţii mândri şi cu nerăbdare să continue cu noi AT & T.

Same World-Class Executive MBA Curriculum şi Facultatea de

AT & T, Executive MBA format are acelaşi curriculum, facultate, şi avantaje ca deschide înscriere programul Executive MBA. Ca atare, vă rugăm să consultaţi paginile noastre de Executive MBA pentru detalii de program. Există câteva diferenţe program de care beneficiază elevii AT & T, inclusiv o locaţie convenabilă pentru clasele, şcolarizare redusă şi teme speciale, module de concentrându-se asupra industriei telecom.

MBA de ieri

La absolvire, studenţii care participă la acest format program Executive MBA va primi un Master of Business Administration de la Coles College of Business de la Kennesaw State University. Nici o afiliere compania va apărea pe diplome sau foi matricole.

O auto-Nominalizarea Program

Angajaţii de la AT & T auto-select, se aplică şi se înscrie în program. Admiterea se acordă de către Coles College of Business singur. Compania nu este implicat în procesele de selecţie sau de admitere. Student înregistrări perspectiva sunt păstrate confidenţiale şi nu sunt împărtăşite cu angajatorul lor.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Statele Unite ale Americii
 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Executive MBA
  • Barcelona, Spania
  • Madrid, Spania
  • + 1 Mai mult